Τετ α τετ Τσίπρα – Μπακογιάννη αύριο στο Μέγαρο Μαξίμου

Εκτός από τον πρόεδρο του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και τη νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, στο Μαξίμου θα βρεθει αύριο και η βουλευτής Α’ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη προκειμένου να ενημερωθεί από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τις εξελίξεις.
Η συνάντηση της κ. Μπακογιάννη, η οποία μετά το ναυάγιο της Κυριακής τάχθηκε υπέρ της σύγκλησης του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών με σχολιο της στο twitter, με τον πρωθυπουργό θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι, ενώ στις δύο συνεδριάζει το πολιτικό συμβούλιο της Ν.Δ υπό τον Αντώνη Σαμαρά με θέμα τη διαπραγμάτευση και φόντο την έμμεση πρόσκληση της γαλάζιας ηγεσίας στον πρωθυπουργό να προχωρήσει σε εθνική συνεννόηση, δηλαδή σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας με συγκεκριμένη ατζέντα.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα