Η Ρωσία δεν εξετάζει το ενδεχόμενο να χαλαρώσει για την Ελλάδα το εμπάργκο που έχει επιβληθεί στις εισαγωγές συγκεκριμένων τροφίμων από τη Δύση, ξεκαθάρισε σήμερα ο Ρώσος υπουργός Οικονομίας Αλεξέι Ουλουκάγιεφ.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους ενόψει της συνόδου των χωρών BRICS, ο Ουλουκάγιεφ είπε ότι η απαγόρευση στις εισαγωγές τροφίμων παρατάθηκε τον περασμένο μήνα για έναν ακόμα χρόνο για όλες τις χώρες που το 2014 επέβαλαν κυρώσεις στη Μόσχα για τη σύγκρουση στην Ουκρανία.
Πηγή: ΑΠΕ
Ρωσία: Δεν χαλαρώνει το εμπάργκο εισαγωγών τροφίμων από την Ελλάδα
Ροή ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μείνε συνδεδεμένος μαζί μας – η ενημέρωση ξεκινά εδώ!
Ακολούθησέ μας στα social media για να μένεις πάντα ενημερωμένος με τις τελευταίες ειδήσεις, αποκαλύψεις και αποκλειστικό περιεχόμενο από τη Δημοκρατία.
Enjoy the benefits of exclusive reading
Μ.Η.Τ. 252081
© 2026 — Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.
MADE BY MINOANDESIGN
