Σταύρος Θεοδωράκης: Διεκδικούμε να καθορίσουμε την επόμενη κυβέρνηση

Από το Μουσείο Μπενάκη, στην οδό Πειραιώς, παρουσία των βουλευτών και στελεχών του, ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία το Ποτάμι, και ο επικεφαλής του, Σταύρος Θεοδωράκης, απάντησε στο ερώτημα ποιος θα κυβερνήσει αυτόν τον τόπο, λέγοντας: «Εμείς μπορούμε. Κι αυτός είναι ο λόγος που μπήκαμε στην πολιτική», τόνισε και πρόσθεσε: «Τώρα όλοι μαζί Ποτάμι». «Διεκδικούμε» υποστήριξε «να καθορίσουμε την επόμενη κυβέρνηση».

«Η επιτυχία μας ήταν ότι γίναμε η δύναμη που τελικά κράτησε τη χώρα στην Ευρώπη. Υπήρξαν κι άλλες δυνάμεις. Υπήρξε μια μεγάλη συμμαχία στη Βουλή, που ξεπέρασε τις αγκυλώσεις της και τελικά συνεργάστηκε, δίνοντας μια τελευταία ευκαιρία στη χώρα. Υπήρξε ένα κίνημα, που δε φοβήθηκε να βγει στο δρόμο και να φωνάξει “Ναι στην Ευρώπη”. Αλλά το δρόμο, τον άνοιξε το Ποτάμι», υπογράμμισε εξηγώντας ότι στήριξε τη συμφωνία γνωρίζοντας το πολιτικό κόστος.

πηγή: ΑΠΕ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα