Ο Κοτσώνης, ο Λούβαρης και το ρουσφέτι του Σκανδαλίδη

Διάλογος φωτιά από τον κοριό της ΕΥΠ για τη σύζυγο του πρώην υπουργού που ενδιαφερόταν για διαιτητή

Εναν νέο διάλογο-φωτιά του προφυλακισμένου για την υπόθεση της μεταφοράς δύο τόνων ηρωίνης με το δεξαμενόπλοιο «Noor One» Αιμίλιου Κοτσώνη αποκάλυψε η τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στον Σκάι». Ο διάλογος έχει καταγραφεί από τον περίφημο υπερκοριό της ΕΥΠ στις 8 Ιουλίου 2012. Ο πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας του Ολυμπιακού μεταφέρει τηλεφωνικά αίτημα στον πρώην αντιπρόεδρο της ομάδας Γιώργο Λούβαρη για έναν… επόπτη. Το αίτημα, όπως υποστηρίζει ο Κοτσώνης στη τηλεφωνική συνομιλία με τον πρώην αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, προέρχεται από την Μπέτυ Παναγοπούλου, σύζυγο του πρώην υπουργού Κώστα Σκανδαλίδη!

Ο πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας και νυν προφυλακισμένος επιχειρηματίας στην προ τετραετίας συνομιλία του με τον κ. Λούβαρη επισημαίνει ότι η σύζυγος του Κώστα Σκανδαλίδη τού ζήτησε ρουσφέτι για έναν επόπτη «δικό μας παιδί». Από την πλευρά του, ο κ. Λούβαρης του ζητά να του στείλει με μήνυμα το ονοματεπώνυμο του βοηθού διαιτητή για να ενεργήσει κατάλληλα. Παράλληλα, ο Κοτσώνης ζητά από τον πρώην αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού τη συνδρομή του για υπόθεση του τότε αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ Γιάννη Οικονομίδη.

Μέρος του διαλόγου των δύο ανδρών που αποκάλυψε η εκπομπή έχει ως εξής:
– Με πήρε η γυναίκα του Σκανδαλίδη.
– Α… του Κώστα;
– Ναι.
– Και είπε γι’ αυτόν;
– Και μου λέει, έχω ένα δικό μου παιδί, το οποίο είναι επόπτης…
– Α, μάλιστα…
– Και θέλει… μου λέει… δικό μου παιδί… όχι δικό μου παιδί, δηλαδή έχει τα κλειδιά του σπιτιού μας… μας ανοίγει… μας κάνεις… κατάλαβες;
– Ναι, ναι…
– Είναι του σπιτιού μας…
-Του Κώστα του Σκανδαλίδη;
-Του Κώστα…
-Είναι φίλος μου πολύ αυτός. Μου ‘στειλε και το βιβλίο του προχθές…
– Ωραία… ό,τι θέλετε… Στείλτε μου το ονοματεπώνυμο…

 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα