Τάισε τον σκύλο με το πτώμα της Αννυ;

Υπόνοιες κατά του Μπακαρτζίεφ αφήνει ο Νικολάι, που καταθέτει ότι τον είδε να βράζει «κοτόπουλο»

Ρεπορτάζ
Βάσω Παλαιού

Η φρίκη δεν έχει τέλος στην υπόθεση της δολοφονίας της 4χρονης Αννυ! Χθες ήταν η σειρά του 30χρονου Βούλγαρου κατηγορούμενου Νασίφ Αχμέντοφ (Νικολάι) να δώσει τη δική του εκδοχή για την υπόθεση, απολογούμενος ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας. Ο 30χρονος αρνήθηκε κάθε συμμετοχή στη δολοφονία και στον τεμαχισμό του πτώματος της 4χρονης και υποστήριξε ότι όσα αναφέρει ο 28χρονος Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ για τον ίδιο (ότι του είπε να τεμαχίσει την Αννυ) είναι ψέματα!

Ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι φοβάται για τη ζωή του, προσθέτοντας: «Δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει με τι άνθρωπο έχετε να κάνετε, αλλά δεν είναι καθόλου χαζός». Λίγο μετά ο 28χρονος ανταπέδωσε τα πυρά κατηγορώντας κι εκείνος με τη σειρά του τον Νικολάι ότι λέει ψέματα για την μη  εμπλοκή του στην υπόθεση.

Από την πλευρά του, ο 30χρονος, παρά το γεγονός ότι δεν αρνήθηκε πως έμενε στο σπίτι-κολαστήριο της Μιχάηλ Βόδα, υποστήριξε ότι τις επίμαχες ημέρες που φέρεται ότι έλαβαν χώρα η δολοφονία και ο τεμαχισμός της Αννυ δεν διέμενε εκεί, αλλά ανέφερε ότι μόνο το επισκεπτόταν. Μάλιστα, περιέγραψε ότι τη Μεγάλη Παρασκευή επισκέφθηκε το διαμέρισμα-κολαστήριο και, όταν μπήκε στην κουζίνα, είδε «το γκαζάκι πάνω στον πάγκο κουζίνας με μία κατσαρόλα πάνω. Τον ρώτησα τι βράζει και μου είπε “φτιάχνω για το σκυλάκι κοτόπουλο”. Μου έκανε εντύπωση η ώρα. Αυτή ήταν η συζήτηση και έφυγα…»

Το αποτρόπαιο περιστατικό -όπως υποστήριξε- του το εξομολογήθηκε ο ίδιος ο Σάββας μετά το Πάσχα του 2015, λέγοντας ότι «ήρθε ο Θεός και πήρε το παιδί», ενώ αργότερα του παραδέχτηκε ότι το έχει τεμαχίσει.

Νωρίτερα, η Δημητρίνα Μπορίσοβα, μητέρα της Αννυ, στην απολογία της (κατηγορείται για τα αδικήματα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και της ψευδορκίας) μεταξύ άλλων τόνισε ότι δεν ήθελε να συμβεί κάτι κακό στην κόρη της, προσθέτοντας ότι θα έδινε και τη ζωή της γι’ αυτό το παιδί.
Χθες εμφανίστηκε πεπεισμένη ότι το παιδί της δολοφονήθηκε, ωστόσο, όπως τόνισε, ποτέ δεν πίστευε ότι ο «πρώτος κατηγορούμενος», όπως αποκαλούσε τον πατέρα της κόρης της, θα έκανε κακό στην Αννυ. Μάλιστα, επισήμανε ότι η μικρή δεν είχε εκφράσει παράπονο για εκείνον. Ωστόσο αναφέρθηκε σε ένα βίαιο περιστατικό, όταν ο σύντροφος της χτύπησε την ίδια.

«Είχαμε συνερευθεί έναντι 20 ευρώ»

Νωρίτερα απολογήθηκε ο Διογένης Γουργούρης, ο οποίος κατηγορείται για το πλημμέλημα της ψευδορκίας, καθώς είχε καταθέσει ψευδώς στους αστυνομικούς ότι φιλοξενούσε την Αννυ στο σπίτι του. «Από το 2011 γνωρίζω τον Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ από έναν φίλο μου, που ήταν πελάτης του. Είχαμε συνερευθεί σεξουαλικά δύο φορές έναντι 20 ευρώ» ανέφερε ο κατηγορούμενος, προσθέτοντας ότι φιλοξενούσε το ζευγάρι για κάποιους μήνες στο σπίτι του. Σήμερα αναμένεται η πρόταση της εισαγγελέως για την υπόθεση.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα