Εδιωξαν τον Θεοχάρη από το κόμμα που ίδρυσε!

Απίθανη ιστορία στα πολιτικά δρώμενα

Ο Θεοχάρης κατάφερε το πιο απίθανο απ’ όλα! Να τον διώξουν από το κόμμα που ίδρυσε!

Μετά το Ποτάμι, αποτελεί πλέον παρελθόν και από τη Δημοκρατική Ευθύνη, το κόμμα που δημιούργησε το καλοκαίρι μαζί με τον Αλέκο Παπαδόπουλο. Με επίσημη ανακοίνωση, το μέχρι χθες κόμμα του αναφέρει ως αιτία του διαζυγίου «την προσπάθεια του Χάρη Θεοχάρη να επικαλεστεί μια ανύπαρκτη μέχρι σήμερα διαφωνία περί συνεργασιών με άλλα κόμματα, προφανώς για να ακολουθήσει τη δική του πορεία».

Οσον αφορά την αναβάθμιση του χώρου, όπως σημειώνουν οι πρώην… σύντροφοι του κ. Θεοχάρη, «αυτή μπορεί να γίνει μόνο με όρους πολιτικής αξιοπιστίας και ποιότητας από ανθρώπους της εποχής και όχι από συνενώσεις παλιών μηχανισμών».

Η συγκεκριμένη κίνηση ιδρύθηκε με πρωτοβουλία περίπου 1.500 πολιτών και στηρίχθηκε από 50 «προσωπικότητες», μεταξύ των οποίων και ο Αλέκος Παπαδόπουλος, ο Χάρης Θεοχάρης, ο Γιάννης Ρέγκας, ο Λαοκράτης Χαλβατζής κ.ά. Πλέον η Δημοκρατική Ευθύνη περνά στο επόμενο στάδιο του πολιτικού βίου της, εν όψει της ιδρυτικής συνδιάσκεψης, η οποία προγραμματίζεται για τον Φεβρουάριο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img
spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα

spot_img
spot_img