-«Πάθατε λυσσάρα» -«Είσαι πολλά βαρύς και κότα»

Αλλο ένα άγριο επεισόδιο στη γνωστή βεντέτα Αδωνη – Πολάκη

Την ώρα που η Βουλή καλούνταν να συζητήσει για το κρίσιμο πολυνομοσχέδιο της συμφωνίας κυβέρνησης και δανειστών με τα βαριά μέτρα που θα επωμισθούν οι πολίτες για πολλά χρόνια, ο Παύλος Πολάκης και ο Αδωνις Γεωργιάδης αποφάσισαν να πρωταγωνιστήσουν σε ακόμα ένα επεισόδιο στο σίριαλ της προσωπικής τους «βεντέτας», με εκφράσεις πεζοδρομίου, που μόνο Κοινοβούλιο πολιτισμένης χώρας δεν θύμιζαν.

Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι το βράδυ που κατατέθηκε το νέο Μνημόνιο οι κ. Πολάκης και Καμμένος γιόρταζαν σε βίλα στα νότια προάστια, συνοδεία του λαϊκού τραγουδιστή Σταμάτη Γονίδη. «Ντροπή σας, υποκριτές Φαρισαίοι» είπε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ αποκάλεσε «ανθρωπάκια» τους βουλευτές και τους υπουργούς ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας την αντίδραση του κ. Πολάκη. «Ανθρωπάκι είναι αυτός που μαζί με τον διπλανό του (Μάκης Βορίδης) κατέθεταν ερωτήσεις για τα γερμανικά υποβρύχια μετά από εντολή του προέδρου του κόμματός τους με αντάλλαγμα την υπουργοποίησή τους» απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός.

«Αλλεργία»

«Εχετε πάθει αλλεργία και λυσσάρα. Εμείς και αύριο να φύγουμε από την εξουσία έχουμε τρόπο για να ζήσουμε, άλλοι δεν έχουν. Το κατάλαβες, κύριε αντιπρόεδρε του κόμματος που ίδρυσε ο Καραμανλής και εσύ δέχεσαι αφιερώσεις από τον Παττακό;» συνέχισε ο κ. Πολάκης, αποκαλώντας τον κ. Γεωργιάδη «σίχαμα της κοινωνίας»! «Ανθρωπάκι είσαι εσύ που έλεγες “όχι” και τώρα ψηφίζεις “ναι”, είσαι πολλά βαρύς και κότα, γιατί κρύβεσαι όταν σου κάνω μήνυση και ζητάς από τους βουλευτές να μη σου άρουν την ασυλία» απάντησε οργισμένος ο κ. Γεωργιάδης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα