«Ο Χίτλερ το 1955 ήταν ζωντανός και έμενε στη Λατινική Αμερική»!

Ρωσική ιστοσελίδα αποκάλυψε (;) απόρρητα έγγραφα της CIA για τον αρχηγό του Γ’ Ράιχ

Αποκάλυψη-βόμβα από τον ρωσικό ειδησεογραφικό ιστότοπο Sputniknews που, αν αποδειχθεί ότι δεν πρόκειται για ψευδή είδηση -fake news- ή αν τα έγγραφα που παρουσιάζει δεν είναι πλαστά, τότε θα μιλάμε για μια τεράστια ανατροπή της Ιστορίας!

Σύμφωνα με αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της CIA, το 1955 ο Αδόλφος Χίτλερ ζούσε στην Κολομβία και στη συνέχεια στην Αργεντινή! Τον Οκτώβριο του ’55 ο επικεφαλής του Τμήματος Δυτικού Ημισφαιρίου της CIA (WHD) έλαβε ένα απόρρητο σημείωμα από τον επικεφαλής της CIA στη Βενεζουέλα, που υποστήριζε ότι ένας πληροφοριοδότης του, με την κωδική ονομασία CIMELODY, είχε επαφές με έναν πρώην στρατιώτη των SS, ονόματι Φίλιπ Σιτροέν, ο οποίος ισχυριζόταν ότι συναντούσε τον Αδόλφο Χίτλερ μία φορά κάθε μήνα στην Κολομβία! Μάλιστα, σύμφωνα με τον Σιτροέν, ο Χίτλερ χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο Αδόλφος Σούτλεμαγερ, αλλά διατηρούσε απάραλλαχτο το διάσημο μουστάκι του. Προς επιβεβαίωση των ισχυρισμών του, ο Σιτροέν είχε δώσει στον σύνδεσμό του στη CIA και μια φωτογραφία του με τον Φίρερ! Υποστήριξε επίσης ότι ο Χίτλερ τον Ιανουάριο του 1955 μετακόμισε από την Κολομβία στην Αργεντινή!

Παρά το γεγονός ότι οι εμπλεκόμενοι αξιωματούχοι της CIA ανέφεραν πως δεν μπορούσαν να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες, εντούτοις ο επικεφαλής της WHD ερεύνησε την υπόθεση και ανακάλυψε άλλο ένα έγγραφο, της προηγούμενης χρονιάς, που τον άφησε εμβρόντητο. Πληροφοριοδότης, και πάλι ο Φίλιπ Σιτροέν, ο οποίος ισχυριζόταν ότι στην περιοχή Τούνια της Κολομβίας -όπου ζούσαν πάρα πολλοί πρώην ναζί- είχε γνωριστεί με έναν άνθρωπο που έμοιαζε εκπληκτικά με τον Αδόλφο Χίτλερ. Σύμφωνα πάντα με τον Σιτροέν, όλοι οι κάτοικοι τον ακολουθούσαν με θρησκευτική ευλάβεια, τον χαιρετούσαν ναζιστικά και τον αποκαλούσαν Φίρερ!

Ελενα Στάθου-Ελευθερόγλου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα