Πειραιώς: «Πλαστά τα χαρτιά στη Βουλή»

Την εγκυρότητα και τη γνησιότητα των εγγράφων που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, προκειμένου να……αποδείξει ότι οι διαδικασίες στη συμφωνία για την πώληση του στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία ήταν νόμιμες, αμφισβήτησε η Νέα Δημοκρατία με συνέντευξη Τύπου που έδωσαν οι τομεάρχες Εσωτερικών και Δικαιοσύνης Μάκης Βορίδης και Νίκος Παναγιωτόπουλος, αντίστοιχα.

Στις καταγγελίες από τους δύο βουλευτές της Ν.Δ. για εξαπάτηση του Κοινοβουλίου και στο αίτημα για περαιτέρω έρευνα στην υπόθεση που απασχολεί την πολιτική επικαιρότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα απάντησε μέσω twitter ο Πάνος Καμμένος.

«Το 1978, όταν ο Βορίδης κυνηγούσε πολίτες με τσεκούρια, ήμουν 13 χρονών και πήγαινα σχολείο, δεν πούλαγα αυτοκίνητα στον Παπαδόπουλο. Τζάμπα μεροκάματα δίνετε στον concilierre, ξεφτιλίζεστε περισσότερο» έγραψε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, σχολιάζοντας και όσα είπε σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό πρόσωπο που εμφανίστηκε ως Βασίλης Παπαδόπουλος.

Στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν οι δύο τομεάρχες υποστήριξαν πως τα πέντε έγγραφα που κατέθεσε ο κ. Καμμένος στη Βουλή δεν είναι γνήσια. «Βλέπετε να υπάρχει αριθμός πρωτοκόλλου; Βλέπετε σε ποιον κατατίθεται; Δεν υπάρχει καμία σφραγίδα επικυρώσεως» είπε ο κ. Βορίδης, προσθέτοντας πως τα υπόλοιπα είναι δουλειά της ανάκρισης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα