SMS στην εξουσία!

02/11/2018: Κ. Παναγόπουλο, Ολγα ΓεροβασίληΠρος Κ. Παναγόπουλο, πρόεδρο ΣΕΓΑΣ

■ Κύριε πρόεδρε, αναζητώντας δρομείς στις λίστες συμμετεχόντων στον φετινό Μαραθώνιο της Αθήνας, που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο, διαπιστώνει κανείς ότι υπάρχουν και αθλητές προερχόμενοι από τη… «Μακεδονία» (MKD). Θέλετε να μας εξηγήσετε από πότε ο ΣΕΓΑΣ, ως μέλος της Διεθνούς Αθλητικής Ομοσπονδίας, έχει… αναγνωρίσει την ΠΓΔΜ (FYROM) ως «Μακεδονία»; Παράλληλα, προκαλεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι στο σημείωμά σας για τη διοργάνωση υπογραμμίζετε πως ο εν λόγω αγώνας «είναι μαζί θρύλος και Ιστορία». Αν μη τι άλλο, ειρωνικό…

Προς Ολγα Γεροβασίλη,  υπ. Προστασίας του Πολίτη

■ Υστερα και από τις χθεσινές έκτακτες κρίσεις των αξιωματικών στην ΕΛ.ΑΣ., το επιμύθιο από την κόντρα με την υφυπουργό σας κ. Παπακώστα είναι το κλασικό: Σε αυτές τις περιπτώσεις κερδίζει -έστω στα σημεία- εκείνος που η ψήφος του μετρά… λίγο παραπάνω!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα