Μπάρμπα Στάθης «Φρεσκοκομμένα»: Μια πλήρως ανανεωμένη σειρά σαλατών!

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ είναι μία εταιρεία της οποίας τα προϊόντα βρίσκονται σε κάθε ελληνικό σπίτι, εδώ και μισό αιώνα. Από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, επενδύει συστηματικά στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα και τη διαρκή καινοτομία, επιδεικνύοντας συνεχιζόμενη αναπτυξιακή πορεία. Η προσήλωση στην άριστη ποιότητα και τη μέγιστη ασφάλεια των προϊόντων, η τεχνογνωσία και η έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη, καθιστούν την εταιρεία αδιαμφισβήτητο ηγέτη του κλάδου.

Το 2005η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ λανσάρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα μία πλήρη γκάμα φρεσκοκομμένων, φρεσκοπλυμένων και συσκευασμένων σαλατών, αλλάζοντας άρδην τα δεδομένα στην κατανάλωση της σαλάτας. Σήμερα, συνεχίζει να καινοτομεί και παρουσιάζει μία ανανεωμένη & διαφοροποιημένη προϊοντική σειρά, από 16 διαλεχτές σαλάτες με φρεσκοκομμένα λαχανικά σε πρωτότυπους συνδυασμούς.

 Φρεσκάδα, Ποιότητα, Ασφάλεια

Οι φρεσκοκομμένες σαλάτες Μπάρμπα Στάθης καλλιεργούνται από πιστοποιημένους παραγωγούς, με την καθημερινή φροντίδα, τεχνογνωσία και επίβλεψη των γεωπόνων της εταιρείας, οι οποίοι διασφαλίζουν τη βέλτιστη ποιότητα και τη μέγιστη ασφάλειά τους. Τα λαχανικά συλλέγονται την ιδανική στιγμή της ωρίμανσής τους, ώστε να βρίσκονται στο απόγειο των βιταμινών και των θρεπτικών τους συστατικών. Κόβονται ομοιόμορφα, πλένονται σχολαστικά τρεις φορές και στεγνώνουν απαλά χωρίς να καταπονούνται. Στη συνέχεια, συσκευάζονται σε πρωτοποριακή συσκευασία  που προστατεύει τα λαχανικά και τους επιτρέπει να αναπνέουν, διατηρώντας αναλλοίωτη τη γεύση, το χρώμα, την υφή αλλά και τη θρεπτική τους αξία, μέχρι την στιγμή που θα τα απολαύσετε.

Επιλογές υψηλής διατροφικής αξίας, με ιδιαίτερο γευστικό χαρακτήρα!

Η ανανεωμένη σειρά  «Φρεσκοκομμένα» Μπάρμπα Στάθης, εκτός από κλασικούς και αγαπημένους συνδυασμούς, περιλαμβάνει επίσης μείγματα με πρωτότυπα λαχανικά, όπως τα παντζαρόφυλλα, το kale και τα μουσταρδόφυλλα, που αναδεικνύουν τον ιδιαίτερο γευστικό χαρακτήρα της σειράς αλλά και  δύο supersaladsμε μείγμα ξηρών καρπών και φρούτων υψηλής διατροφικής αξίας,  καθώς και δύο ολοκληρωμένες προτάσεις που περιέχουν γευστικές σως. Πρόσφατα, η σειρά των σαλατών εμπλουτίστηκε επίσης και με τις νέες ατομικές συσκευασίες που μας επιτρέπουν να απολαμβάνουμε ένα θρεπτικό γεύμα με αγαπημένους συνδυασμούς λαχανικών εύκολα και γρήγορα!

 Η Μαρουλένια για τους πιο κλασσικούς, η Πιπεράτη και η Σπιρτόζα για όσους έχουν αυξημένες γευστικές απαιτήσεις και οι supersaladsΕυεξία και Ευφορία είναι κάποιες μόνο από τις επιλογές της νέας σειράς «Φρεσκοκομμένα» Μπάρμπα Στάθης! Αναζητήστε τις και απολαύστε σαλάτες γεμάτες γεύση με την ποιότητα και την ασφάλεια που εγγυάται ο Μπάρμπα Στάθης!

Γιατί αν κάποιος ξέρει καλύτερα τα λαχανικά, αυτός είναι ο Μπάρμπα Στάθης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα