Φωτισμός και σποτ led – Εξοικονομήστε ενέργεια και προστατέψτε το περιβάλλον

Ο φωτισμός LED έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια και ολοένα περισσότεροι αγοραστές τον εμπιστεύονται για τα πολλά του πλεονεκτήματα. Αναμφισβήτητα αποτελεί μία πολύ καλή πηγή φωτισμού τόσο για το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό του σπιτιού.

Το βασικό πλεονέκτημα στα σποτ led και τον φωτισμό led εν γένει είναι η υψηλή ενεργειακή απόδοση που διαφαίνεται ειδικά σε συνδυασμό με τους άλλους παραδοσιακούς λαμπτήρες. Η τεχνολογία led ξοδεύει το 80% στην παραγωγή φωτός, ενώ το υπόλοιπο το αφιερώνει στην ενέργεια.

Βασικό επίσης πλεονέκτημά τους είναι ότι είναι 100% οικολογικοί και πολύ ασφαλείς για κάθε χώρο, αφού δεν περιέχουν στοιχεία βλαβερά για την υγεία όπως Zn. Οι λάμπες led επιπλέον είναι χρωματιστές. Μπορείτε εκτός από το κλασικό άσπρο να επιλέξετε κι άλλο χρώμα διαρρυθμίζοντας τον χώρο σας.

Αν θέλαμε να δηλώσουμε και ένα μειονέκτημα των λαμπτήρων αυτών τότε θα ήταν το σαφώς αυξημένο κόστος αγοράς τους συγκριτικά με τους απλούς λαμπτήρες.

Πριν επιλέξετε λαμπτήρες θα πρέπει να ελέγξετε τον χώρο σας, ιδανικά με ειδικό συνεργείο, το οποίο θα σας ενημερώσει και για την αναγκαία ποσότητα λαμπτήρων που χρειάζεστε.

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλά σχήματα λαμπτήρων λεντ για ακόμα πιο αυξημένη ενεργειακή απόδοση.

Ο φωτισμός led από την Petridis Lighting είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε. Τώρα είναι ευκαιρία να αλλάξετε τον φωτισμό σας και προς το καλύτερο τον χώρο σας.

  • Σε πολύ καλές τιμές
  • Άμεση εξυπηρέτηση
  • Με εξελιγμένο και πιστοποιημένο εξοπλισμό
{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα