Σκοτώθηκε με Ferrari o αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού

Φρικτός θάνατος χθες το βράδυ για τον αδερφό της βουλευτού της Ν.Δ. Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζη, στη Βούλα. Λίγο μετά τις 9 το βράδυ, η Ferrari την οποία οδηγούσε το θύμα χτύπησε σε δέντρο, στη νησίδα της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, κοντά στην περιοχή Πηγαδάκια, και τυλίχθηκε ακαριαία στις φλόγες.

Παρά την άμεση ανταπόκριση σε βοήθεια, ο οδηγός κατέληξε νεκρός, ενώ σοβαρά τραυματισμένη παρελήφθη από το σημείο του θανατηφόρου δυστυχήματος η συνεπιβάτιδα. Η σορός του 45χρονου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας, ενώ η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Πρώτη βόλτα

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την άδεια κυκλοφορίας διακριβώθηκε ότι μόλις χθες ο 45χρονος είχε αγοράσει τη Ferrari και έκανε για πρώτη φορά βόλτα με τη σύζυγό του. Το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει έναν πεζό, έχοντας αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του.

Ωστόσο, ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα και εξετάζονται οι κάμερες της Τροχαίας στην περιοχή, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα. Στο σημείο μετέβη άμεσα έξοδος του 8ου Π.Σ. και κλιμάκιο του Α’ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής. Πίσω από τη Ferrari ακολουθούσε με άλλο αυτοκίνητο συγγενικό πρόσωπο του άνδρα, το οποίο είδε τη σύγκρουση και επιχείρησε να απεγκλωβίσει τον άτυχο οδηγό, χωρίς να τα καταφέρει.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα