Παραδόθηκε ο «νταής» που σακάτεψε τη φίλη του

Εναντίον του και η ίδια του η κόρη, που του εύχεται «να σαπίσει στη φυλακή»! Χαροπαλεύει η 40χρονη στον Ευαγγελισμό

Λίγες λέξεις ήταν αρκετές για να καταφέρει να συγκλονίσει η κόρη του δυνάμει δολοφόνου, ο οποίος παρίστανε τον οικογενειάρχη αλλά σακάτεψε στο ξύλο τη 40χρονη σύντροφό του, συνθλίβοντας το κεφάλι της από τα χτυπήματα μέσα στο σπίτι-κολαστήριο στην Αργυρούπολη. Με μία φράση το κορίτσι μπόρεσε να περιγράψει την κτηνώδη συμπεριφορά του πατέρα της, που στέρεψε κάθε συναίσθημα για εκείνον, και προκάλεσε την αποστροφή της και μόνο. «Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή» έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram, κάτω από την οποία υπήρχε το μήνυμα: «Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KIA χρώματος ασημί».

Λίγες ώρες αργότερα, όμως, ο 46χρονος τζουντόκα Ε.Γ. που αναζητούνταν παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του. Σε βάρος του είχε ήδη σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και, έτσι, συνελήφθη αμέσως.

Στο διαμέρισμα στην οδό Ολυμπίας στην Αργυρούπολη όπου ζούσε το ζευγάρι είχε φωλιάσει η φρίκη. Τα δεινά της γυναίκας που χαροπαλεύει ήταν απερίγραπτα, όμως η 40χρονη δεν ήταν η μόνη που τα είχε υποστεί. Την ίδια δολοφονική μανία προς τις γυναίκες είχε εκδηλώσει ο δράστης και σε προηγούμενες σχέσεις του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος είχε σακατέψει και τις τρεις γυναίκες που έκαναν το λάθος να τον παντρευτούν! Το 2015, κατά τη διάρκεια διακοπών στο Άργος, είχε τσακίσει στο ξύλο και είχε μαχαιρώσει τη γυναίκα με την οποία είχε αποκτήσει ένα παιδί, και τράπηκε σε φυγή εγκαταλείποντάς την αιμόφυρτη. Στη συνέχεια η κοπέλα πήρε το παιδί και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ολλανδία, για να μη ζει με τον τρόμο ότι το τέρας θα ξαναβρεθεί μπροστά της!

Αλλά και η πρώτη σύζυγος, με την οποία είχε επίσης ένα παιδί, έκανε δικαστικό αγώνα για να καταφέρει να τον απομακρύνει και να μην έχει δικαίωμα να την πλησιάσει. Ο 46χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών εργαζόταν περιστασιακά στις λαϊκές, ωστόσο συμμετείχε σε πολλούς αγώνες τζούντο στην κατηγορία των 100 κιλών. Η 40χρονη, που ήταν άνεργη το τελευταίο διάστημα, δεν είχε αφήσει να φανεί κάτι στη γειτονιά από το δράμα της. Το πρωί της περασμένης Παρασκευής, όμως, υπέστη τη δολοφονική επίθεση από τον 46χρονο, που τη χτύπησε βάναυσα στο σώμα και, κυρίως, στο κεφάλι, ενώ ένας γείτονας που είχε ακούσει τις φωνές κάλεσε την Αστυνομία.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που βρήκαν τη γυναίκα σε άθλια κατάσταση τη μετέφεραν στον «Ευαγγελισμό». Μάλιστα, λόγω των πολλαπλών σοβαρών τραυμάτων, αρχικά νόμισαν ότι πρόκειται για θύμα τροχαίου!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα