Εξώδικη δήλωση στη δημοκρατία για «Ανταποδοτική Ανακύκλωση Α.Ε.»

Εξώδικη δήλωση απέστειλε στη «δημοκρατία» για το δημοσίευμα με τίτλο: «Νέα κόλπα με τα έργα ανακύκλωσης», που αναφερόταν στην εταιρεία «Ανταποδοτική Ανακύκλωση Α.Ε.», ο Γιάννης Κουρτάκης, εκδότης της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», και οι εταιρείες: «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.», «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ Α.Ε.», «POWERGAME MEDIA ΙΚΕ» και «ΠΑΡΑ ΕΝΑ Ε.Π.Ε». Σε αυτό υποστηρίζουν πως:

• «Δεν μετερχόμεθα παράνομες μεθόδους προκειμένου η εταιρεία “Ανταποδοτική Ανακύκλωση Α.Ε.” να αναλαμβάνει δημόσια έργα». Και «δεν διαδίδουμε ψεύδη» αναφορικά με τη συγκεκριμένη εταιρεία.

• Η ιστοσελίδα www.powergame.gr είναι ιδιοκτησίας της εταιρείας με την επωνυμία “POWERGAME MEDIA ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” κι όχι του Γιάννη Κουρτάκη και «δεν εξυπηρετεί συγκεκριμένα ιδιωτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα».

• «Ουδέποτε απειλήσαμε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ) για να εγκρίνει την άδεια λειτουργίας της εταιρείας “Ανταποδοτική Ανακύκλωση Α.Ε.”».

• Τα παραπάνω ΜΜΕ «συμμετείχαν στη διαφημιστική καμπάνια «Μένουμε σπίτι» για την εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών για την πανδημία του κορωνοϊού, λαμβάνοντας απολύτως νομίμως την προβλεπόμενη χρηματοδότηση για τα διαφημιστικά μηνύματα που προβλήθηκαν στους πολίτες, όπως έπραξε πληθώρα ενημέρωσης». Επίσης, πως η συμμετοχή των παραπάνω εταιρειών «στην εν λόγω κρατική χρηματοδότηση ήταν απολύτως νόμιμη».

• «Δεν υποδεικνύουμε, πολλώ δε μάλλον δεν επιβάλλουμε στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων (σ.σ. τον Αδωνι Γεωργιάδη) ποια επιχείρηση θα βραβεύσει».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα