Γιορτή σε νηπιαγωγείο με τραγούδια του Τρανού

Έβαλαν σε νήπια να ακούσουν τις δημιουργίες του βωμολόχου τράπερ που συνελήφθη με όπλο

Τα διαμάντια στο κορμί της είναι όλα τα λεφτά, της αρέσει να ‘μαι αλήτης και εγώ να ‘μαι Madame» αποτυπώνονται να τραγουδούν τα νήπια του 4ου Νηπιαγωγείου Πατησίων, χοροπηδώντας υπό το μάλλον αδιάφορο βλέμμα των εκπαιδευτικών, στους οποίους οι γονείς εμπιστεύτηκαν την ανατροφή τους, σε τηλεοπτικό υλικό που ήρθε στην επιφάνεια.

Πρόκειται για ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων, που αφήνει τον τηλεθεατή με την απορία αν τα νήπια συνέχισαν να τραγουδούν και τους υπόλοιπους στίχους του τραγουδιού, που πάνε κάπως έτσι: «Σε θέλω από πάνω, Gucci και Prada θα σου τα πάρω, θέλει διαμάντια να λάμπει τα βράδια, ό,τι ζητήσει εγώ θα το κάνω, θα κάνω ό,τι θέλεις ναι ‘ναι, πες μου τι θέλεις, λέγε, σαμπάνια πριβέ, Loco Latino, είμαστε g-eazy babe».

Πρόκειται για το «πόνημα» του τράπερ Τρανού, που πρόσφατα συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. και καταδικάστηκε από τα δικαστήρια για οπλοφορία, ο οποίος, όπως φαίνεται, μετατρέπεται σε «πρότυπο» για τη νέα γενιά Ελλήνων, αφού η υποκουλτούρα της τραπ μουσικής, επικεντρωμένη γύρω από τα ναρκωτικά, τη σεξουαλική ελευθεριότητα, τον εύκολο πλουτισμό και την υποτίμηση του γυναικείου φύλου μέσω της μετατροπής του σε σεξουαλικό αντικείμενο, γίνεται αποδεκτή από τους ανθρώπους στους οποίους οι γονείς εμπιστεύονται την αγωγή των παιδιών τους.

Το Αν υπήρξαν αντιδράσεις από τους γονείς είναι κάτι που δεν το γνωρίζουμε, αφού το βίντεο ήρθε μόλις χθες στο φως της δημοσιότητας. Βέβαια, αν κανείς λάβει υπόψη του ότι σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία όλης της χώρας διδάσκονται ακρότητες, όπως η θεωρία των φύλων που πρεσβεύει ότι δεν υπάρχει βιολογικός καθορισμός των φύλων, αλλά όλα είναι κοινωνική σύμβαση, ίσως πρόκειται περί πταίσματος, που όμως αναδεικνύει την έλλειψη ηθικής πυξίδας που κυριαρχεί στην ελληνική κοινωνία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα