Αθλιότητες του Κούγια στην υπόθεση του Λιγνάδη!

Απίστευτη πρόκληση! Έξω από κάθε κώδικα δεοντολογίας, διαπομπεύει με ονόματα και φωτογραφίες τα θύματα και τους μάρτυρες

Tην ώρα που φουντώνουν όλο και περισσότερο οι αντιδράσεις για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, παρά την καταδίκη του από το δικαστήριο για δύο βιασμούς, ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας προκαλεί εκ νέου με την ομολογουμένως πρωτοφανή πράξη του να «δώσει» στεγνά και να διαπομπεύσει τους μάρτυρες της υπόθεσης!

Λειτουργώντας ως… Αρτέμης Μάτσας της Δικαιοσύνης, έξω από κάθε κώδικα δεοντολογίας που αφορά ιδίως δικαστικές υποθέσεις οι οποίες αγγίζουν τα προσωπικά δεδομένα, ο γνωστός ποινικολόγος διένειμε ένα δελτίο Τύπου με τα ονόματα και τις φωτογραφίες των θυμάτων και των μαρτύρων, τις οποίες πήρε από τους λογαριασμούς τους στα κοινωνικά δίκτυα!

«Δημοσιοποιούμε ένα από τα αδιάσειστα στοιχεία που έλαβε υπ’ όψιν του το Δικαστήριο και αναδεικνύουν την αληθινή και επικίνδυνη προσωπικότητα των δήθεν “ανήλικων παιδιών” και αποδεικνύουν ότι μόνο “ανήλικα παιδιά” δεν ήταν οι δήθεν βιασθέντες, όπως οι σκευωροί ψευδώς διέδωσαν, παραπλανώντας επί 18 μήνες την ελληνική κοινωνία και τους αγνούς Ελληνες πολίτες – οικογενειάρχες, αλλά ήταν αδίστακτοι, στρατευμένοι επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι, που σε δημόσια θέα, στα επίσημα και δημόσια Instagram τους, διαφήμιζαν το αληθινό επάγγελμά τους» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας!

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος επιχειρώντας να… ξαναδικάσει την υπόθεση του σκηνοθέτη, οι μάρτυρες είχαν επιδιώξει γνωριμία με τον Δημήτρη Λιγνάδη και «σύχναζαν, πριν τον γνωρίσουν, σε γνωστά gay bars των Αθηνών». Για τις φωτογραφίες των μαρτύρων που επισυνάπτει, ο κ. Κούγιας τονίζει ότι πριν από την έναρξη της δίκης έκλεισαν τα προφίλ τους ή τα έκαναν ιδιωτικά για να μη δημοσιοποιηθούν στο κοινό.

Ακολούθως, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρεται σε έναν προς έναν στους μάρτυρες σχολιάζοντας τις φωτογραφίες. Για τον κάτοικο Σουηδίας αναφέρει ότι προέβαλλε στο Instagram «τα σωματικά του προσόντα για την άσκηση του πραγματικού επαγγέλματός του, που οπωσδήποτε δεν ήταν του φτωχού σωφρονιστικού υπαλλήλου και με το οποίο εξασφάλιζε αυτή τη ζωή Κροίσου, χωρίς να εργάζεται, στη Μαγιόρκα, στο Ντουμπάι, στην Ιμπιζα και σε άλλους πολυτελείς τόπους μόνιμων διακοπών».

Για άλλον μάρτυρα, ο δικηγόρος αναφέρει: «Αυτός είναι ο Ν.Σ., που ο Δημήτρης Λιγνάδης, ύψους 1,70, δήθεν τον βίασε εισάγοντάς του στον πρωκτό ένα σίδερο του μονόζυγου, όταν ήταν σε ηλικία 20 ετών, όπως ανέφερε στη Ναταλί Χατζηαντωνίου που της παραχώρησε συνέντευξη μία ημέρα πριν αναγκαστεί ο Δημήτρης Λιγνάδης σε παραίτηση από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου και ο οποίος ήταν και είναι και προσωπικός φίλος του σκηνοθέτη Δημήτρη Καραντζά, φίλου της Ναταλί Χατζηαντωνίου, που κατά τον Δημήτρη Λιγνάδη ήταν ένας εκ των κατασκευαστών της σκευωρίας εις βάρος του».

Στην ανακοίνωση επισυνάπτεται και η φωτογραφία άλλου μάρτυρα ως παρουσιαστή καλλιστείων ομοφυλοφίλων και αναφέρεται: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης καταδικάστηκε με ψήφους 4 έναντι 3, με μειοψηφία των Τακτικών Δικαστών, ότι δήθεν τον βίασε, κάνοντάς του πρωκτολειχία, ενώ αυτός επί ένα χρόνο τον παρακαλούσε να του κάνει πρωκτικό έρωτα, όπως ο ίδιος κατέθεσε και το οποίο δήθεν συγκεκριμένο ανήλικο παιδί γνώρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη σε γκέι μπαρ, όπως το ίδιο κατέθεσε, όπου σύχναζε με τον φίλο του Τ.Μ.».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα