Namaste: Εκεί που η minimal διάθεση συναντά τη διαχρονική γοητεία!

Όταν σκεφτόμαστε τα ρούχα του χειμώνα, το μυαλό πηγαίνει σε πλεκτά, φούτερ, ζακέτες, ζεστά παντελόνια, γιατί κακά τα ψέματα ποιος δε θέλει να νιώθει άνεση και ζεστασιά τις πιο κρύες μέρες του χρόνου;

Για εκείνες που θέλουν να παραμένουν κομψές όλες τις μέρες του έτους χωρίς να νιώθουν τη δροσιά της εποχής, το namaste fashion μας δίνει 3+1 ιδέες από τα new in κομμάτια της φθινοπωρινής του συλλογής!

Ανεπιτήδευτη κομψότητα με midi φορέματα!

Vily midi φόρεμα σε βισκόζη με γεωμετρικό εμπριμέ

Με vibes από τα μακρινά 80’s το φόρεμα villy είναι άνετο και χαρίζει μοναδικό στιλ χάρη στο κόψιμο, το υπέροχο μοτίβο και τις βάτες.

Συνδυάστε φορέματα με χοντρό οπάκ καλσόν, μποτάκια και ένα παλτό, για να παραμείνετε ζεστές.

Προσθέστε διακριτικά κοσμήματα και είστε έτοιμες να κατακτήσετε τα πλήθη, όπως έλεγε η Υβόν Σανσόν στην ταινία “Μια ζωή την έχουμε”.

Αν αγαπάτε το mini, σας προτείνουμε το Caroni με διακριτική sexy λεπτομέρεια στο ντεκολτέ.

Τολμήστε το με oxfords, loafers, ankle boots ή ένα ζευγάρι μπότες, φορώντας ένα ζεστό καλσόν για να μην κρυώνετε.

Φούστες & ζεστές μπλούζες για ακαταμάχητα deux-pieces!

Αν στο δίλημμα φόρεμα ή φούστες προτιμάτε το 2ο, χρειάζεστε απαραίτητα γυναικείες μπλούζες για να ολοκληρώσετε το look σας.

Ανάλογα με το σχέδιο, μπορείτε να συμπληρώσετε το σύνολό σας με ζεστές μπλούζες…

Δοκιμάστε μια crop μπλούζα με σούρα…

Μπορείτε, επίσης, να επενδύσετε στην ασφαλή λύση μιας ζέρσεϊ λευκής μπλούζας ζιβάγκο με βάτες, η οποία μπορεί να συνοδεύσει κάθε σας σύνολο.

Το namaste fashion πρότεινε όμορφες εικόνες για να αντλήσετε έμπνευση και να διαμορφώσετε το δικό σας σύνολο με βάση το προσωπικό σας στιλ.

Αν σας άρεσαν οι προτάσεις, βρείτε τα γυναικεία ρούχα Namaste εδώ: Vily midi φόρεμα σε βισκόζη με γεωμετρικό εμπριμέ, Caroni mini φόρεμα σε εμπριμέ βισκόζη, Athi ζιβάγκο jersey μπλούζα με σούρες και βάτες & Bargo cropped jersey μπλούζα με κόμπο εμπρός.

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα