Γενναία μάχη δίνει ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι

Σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 20χρονος Γεράσιμος – Ιάσων Γεωργιάδης από τον Βόλο.

Ο νεαρός φοιτητής ήταν ο μόνος επιβάτης που από θαύμα σώθηκε από το μοιραίο πρώτο βαγόνι του φονικού τρένου, καθώς εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο και γλίτωσε την έκρηξη και τη φωτιά που ακολούθησε. Η πρόσκρουση όμως στο έδαφος του προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, και για τον λόγο αυτόν έχει ήδη υποβληθεί σε δύο χειρουργεία. Το περιστατικό είναι εξαιρετικά βαρύ και σοβαρό. Οι γιατροί κάνουν τιτάνια προσπάθεια να τον σώσουν και ο ίδιος δίνει σκληρή και γενναία μάχη στην Εντατική για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Γεράσιμος – Ιάσονας επιβιβάστηκε στο φονικό τρένο στη Λάρισα και μόλις λίγα λεπτά μετά συνέβη το κακό. Κατευθυνόταν στη Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζει μηχανολόγος μηχανικός στο ΑΠΘ. Πρόκειται για ένα εξαίρετο παιδί, πολύ αγαπητό, αριστούχο στη σχολή του, πολίστα και τελειόφοιτο στην κιθάρα. Για αυτό το πολυτάλαντο παιδί προσεύχονται νυχθημερόν όχι μόνο οι δικοί του άνθρωποι, αλλά όλος ο κόσμος. Αν γλιτώσει, θα είναι μια αχτίδα ελπίδας μέσα στο μαύρο σκηνικό του θανάτου. Η πολυμελής οικογένειά του είναι μια από τις πιο γνωστές και αγαπητές του Βόλου. Μέσω της «δημοκρατίας» ευχαριστεί όλο τον κόσμο για τη συμπαράσταση. Ολοι τους ξενυχτούν έξω από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στη Λάρισα, πιστεύοντας βάσιμα ότι θα γίνει και το δεύτερο θαύμα.

Ο πατέρας του Γεράσιμου – Ιάσονα, Σάκης Γεωργιάδης, είναι πρώην πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας, από τους πλέον ικανούς, ένας άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στην πατρίδα και έδωσε όλο του το «είναι» για τη γαλανόλευκη. Πού να φανταζόταν βέβαια, όταν ο ίδιος έσκιζε τους αιθέρες προστατεύοντας τα σύνορα, ότι αυτή η πατρίδα την οποία με αυταπάρνηση υπηρέτησε δεν θα μπορούσε να προστατεύσει το παιδί του ούτε σε ένα ταξίδι με τρένο… Οι προσευχές όλων είναι με τον νεαρό Βολιώτη φοιτητή και με όλους τους υπόλοιπους τραυματίες που δίνουν σκληρή μάχη. Μακάρι να τα καταφέρουν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα