33 μήνες με αναστολή στον σάτυρο καθηγητή

Ο 53χρονος ασελγούσε σε βάρος ανήλικης όταν της έκανε ιδιαίτερα σπίτι της για μια 3ετία, απ’ όταν αυτή πήγαινε 5η Δημοτικού

Σε φυλάκιση 33 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου ένας 53χρονος καθηγητής, τον οποίο είχαν προσλάβει οι γονείς ενός 15χρονου κοριτσιού για να του κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι, αλλά εκείνος ασελγούσε σε βάρος του!

Το δικαστήριο έκρινε τον σάτυρο εκπαιδευτικό ένοχο για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, υιοθετώντας την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, από το 2017 ως τα τέλη του 2020 ο καταδικασθείς καθηγητής παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών στη 15χρονη, απαιτώντας οι γονείς της να μην είναι παρόντες.

Με αυτό το τέχνασμα κατάφερνε να ασελγεί σε βάρος της, βάζοντας επανειλημμένα το χέρι του πάνω στο στήθος της ή ανάμεσα στα πόδια της, με προφανή σκοπό να αγγίξει τα γεννητικά της όργανα, αγκαλιάζοντάς τη ή εξαναγκάζοντάς τη να καθίσει πάνω του!

Φοβόταν

Επί μήνες το κοριτσάκι φοβόταν να μιλήσει στους δικούς του για τον εφιάλτη που ζούσε μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Ομως, τον περασμένο Μάιο βρήκε το σθένος να αποκαλύψει σε μια καθηγήτρια που της έκανε μαθήματα στην Γ΄ Γυμνασίου και κατόπιν στη μητέρα της όσα φρικτά βίωσε στα χέρια του εκπαιδευτικού-σεξουαλικού αρπακτικού.

Οσα άκουσε η εκπαιδευτικός από τα χείλη του μικρού κοριτσιού την έκαναν να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της! Οπως της είπε η ανήλικη, ο καθηγητής Θετικών Επιστημών ασελγούσε σε βάρος της από την περίοδο που εκείνη φοιτούσε στην Ε΄ Δημοτικού! Μάλιστα, είπε ότι οι ασελγείς πράξεις σε βάρος της συνεχίστηκαν μέχρι και την Α΄ Γυμνασίου, και γι’ αυτό αποφάσισε να μη συνεχίσει τη φοίτησή της στο σχολικό συγκρότημα στο οποίο εργάζεται ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός, αλλά επέλεξε άλλο σχολείο.

Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», στη δίκη κατέθεσαν δύο καθηγητές από το ίδιο σχολικό συγκρότημα, οι οποίοι τόνισαν ότι η ανήλικη ακολουθούσε αγωγή από ψυχίατρο και είχε φτάσει στο σημείο να αυτοτραυματίζεται στα χέρια!

Στην απολογία του, ο 53χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι δεν γνωρίζει ποια είναι τα κίνητρα της ανήλικης και οι λόγοι της εις βάρος του καταγγελίας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα