Αναβολή στον 47χρονο σάτυρο

Ο προπονητής του τάε κβον ντο στην Κρήτη κατηγορείται ότι ζητούσε ακόμα και από 7χρονους αθλητές να του κάνουν μασάζ ενώ παρακολουθούσε πορνό στο διαδίκτυο

Αναβολή πήρε η δίκη του 47χρονου προπονητή τάε κβον ντο που φέρεται ότι ζητούσε από αθλητές του να του κάνουν μασάζ ενώ ο ίδιος παρακολουθούσε πορνό στο διαδίκτυο και παρέδιδε μαθήματα «σωστού πλυσίματος γεννητικών οργάνων» μετά το μπάνιο, επιδεικνύοντας το μόριό του!

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου ανέβαλε την εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης, καθώς μία εκ των συνηγόρων υπεράσπισης του κατηγορούμενου δασκάλου πολεμικών τεχνών είναι σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης και δεν κατάφερε να παραστεί στη δίκη.

Ο 47χρονος προπονητής τάε κβον ντο Ιωάννης Γεροντής με τις σημαντικές διακρίσεις, ο οποίος προπονούσε αρκετά παιδιά στο Ηράκλειο και το Λασίθι, κατηγορείται για κατάχρηση τεσσάρων ανηλίκων σε ασέλγεια.

Σύμφωνα με όσα ανατριχιαστικά είχε καταθέσει μια πρώην αθλήτριά του στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, ο κατηγορούμενος έκανε καψώνια στους αθλητές του και συνήθιζε να χρησιμοποιεί ανορθόδοξες μεθόδους διδασκαλίας. Οταν ήθελε δε να εκφοβίσει ή να απειλήσει τα παιδιά, τα οποία δεν του έκαναν τα χατίρια ή δεν τα πήγαιναν καλά στους αγώνες, χρησιμοποιούσε τη φράση «μην αρνείσαι στον δάσκαλο γιατί ξέρεις ότι θα πονέσεις»!

«Εννοούσε ότι θα μας βάλει για άνοιγμα (σπαγκάτο), το οποίο χρησιμοποιούσε για εκφοβισμό σε όλα τα παιδιά, καθώς ερχόταν από πάνω μας και μας πάταγε και ο πόνος ήταν πολύ μεγάλος…» είχε τονίσει η 20χρονη -σήμερα- κοπέλα. Ακόμη, είχε καταθέσει ότι ο σάτυρος προπονητής είχε την αρρωστημένη απαίτηση να του κάνουν μασάζ ενώ παρακολουθούσε ταινίες πορνό. «Το μασάζ ήταν η συνηθισμένη τιμωρία μας όταν δεν πηγαίναμε καλά στους αγώνες» είχε αποκαλύψει η 20χρονη, η οποία πλήρωνε με πολύ πόνο, «σε βαθμό που έκλαιγα», όπως είχε πει, την άρνησή της να ικανοποιεί τις διεστραμμένες ορέξεις του προπονητή της.

Φρίκη προκαλούν και όσα είχε καταθέσει ένας άλλος πρώην αθλητής του 47χρονου, ο οποίος είναι σήμερα 16 χρόνων. Οπως είχε πει το ανήλικο αγόρι, ο προπονητής του τον είχε βάλει στη διαδικασία του «μασάζ» από την ηλικία των επτά χρόνων, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και συναθλητές του διέκριναν ξεκάθαρα πως ο δάσκαλός τους ερεθιζόταν όσο παρακολουθούσε πορνό στο διαδίκτυο, φορώντας ακουστικά! Οπως είχαν αποκαλύψει, τέλος, τα υπόλοιπα παιδιά, τα οποία κατήγγειλαν τον κατηγορούμενο δάσκαλο πολεμικών τεχνών, ο 47χρονος ήταν απαξιωτικός και ιδιαίτερα βίαιος απέναντί τους, μη διστάζοντας να τους γρονθοκοπά ή να τους κλοτσάει στα γεννητικά όργανα, ενώ συνήθιζε να βγαίνει από το μπάνιο τυλιγμένος με μια πετσέτα και να τους παραδίδει μαθήματα «σωστού πλυσίματος γεννητικών οργάνων», επιδεικνύοντας το μόριό του!

Ο ίδιος, πάντως, αρνείται κατηγορηματικά όσα του καταλογίζονται, χαρακτηρίζοντάς τα άκρως ατιμωτικά και αβάσιμα, ενώ αποδίδει όλες τις καταγγελίες σε ένα οργανωμένο σχέδιο επαγγελματικής εξόντωσής του, στοχοποιώντας ως «ενορχηστρωτή» έναν ανταγωνιστή του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα