Νέο ΣΚΡΑΤΣ «TΙΝΑΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ! Ξανά»

Κέρδη σε 1.500.000 νικητές με 1 στα 3 να κερδίζει

Από τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας του το νέο παιχνίδι «ΤΙΝΑΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ! Ξανά» έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία και βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Απόστολος Ντιβανίδης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στον Πειραιά

Σύμφωνα με τον κ. Απόστολο Ντιβανίδη, ιδιοκτήτη καταστήματος ΟΠΑΠ στον Πειραιά, «η πρώτη εκδοχή του παιχνιδιού είχε μεγάλη απήχηση στον κόσμο. Το ανανεωμένο ΣΚΡΑΤΣ «ΤΙΝΑΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ! Ξανά» οδεύει εκ νέου προς την κορυφή της προτίμησης των πελατών, καθώς ήδη αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια ΣΚΡΑΤΣ του κοινού».

Πώς παίζεται

Όπως αναφέρεται και επάνω στον λαχνό, το νέο παιχνίδι «ΤΙΝΑΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ! Ξανά» μοιράζει κέρδη σε τουλάχιστον 1.500.000 νικητές, κοστίζει 5 ευρώ, ενώ 1 στα 3 κερδίζει. «Οι παίκτες προσπαθούν να ταιριάξουν οποιονδήποτε από τους αριθμούς τους με έναν από τους τυχερούς αριθμούς, ώστε να κερδίσουν το αντίστοιχο ποσό. Αν βρουν το σύμβολο «ΟΛΑ» κερδίζουν και τα 16 ποσά. Υπάρχει και μια έξτρα περιοχή, αυτή του πολλαπλασιαστή,  όπου αν εμφανιστεί το σύμβολο «Χ5» πενταπλασιάζουν το ποσό που αναγράφεται. Το μέγιστο ποσό που μπορεί να διεκδικήσει κάποιος είναι τα 100.000 ευρώ»», τονίζει ο κ. Ντιβανίδης.

«ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» μέσω του OPAP Store App

Οι λαχνοί των παιχνιδιών ΣΚΡΑΤΣ συμμετέχουν στο πρόγραμμα πιστότητα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις». Όπως υπογραμμίζει ο κ. Ντιβανίδης, «οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια μαζί με προνόμια και δώρα από το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις». Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να σκανάρουν τον QR κωδικό που θα βρουν επάνω στον λαχνούς των παιχνιδιών ΣΚΡΑΤΣ μέσα από το OPAP Store App για να δουν αν έχουν κερδίσει. Έτσι, συμμετέχουν σε κληρώσεις για να κερδίσουν κουπόνια εξαργύρωσης στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, εφόσον συμμετέχουν στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα