Χειροπέδες στον «δράκο» του Ωρωπού

Συνελήφθη ο 23χρονος Πακιστανός που κυνηγούσε με το πατίνι του ηλικιωμένες γυναίκες στην παραλία, προσπαθώντας να τις βιάσει

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο «δράκος» του Ωρωπού, που είχε σπείρει τον φόβο και τον τρόμο σε ηλικιωμένες στην περιοχή. Ο 23χρονος Πακιστανός, που συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής και σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή, προσέγγιζε ανυποψίαστες γυναίκες με το πατίνι του και στη συνέχεια επιχειρούσε να τις βιάσει.

Μία ημέρα πριν από τη σύλληψή του, ο νεαρός «δράκος» πλησίασε μια 69χρονη, στην παραλία Αγίου Κωνσταντίνου, και με βία την ακινητοποίησε, προκειμένου να εκτονώσει πάνω της τα αρρωστημένα του ένστικτα. Για καλή τύχη της γυναίκας, στο σημείο έτυχε να βρεθούν δύο άνδρες, με συνέπεια ο επίδοξος βιαστής να πάρει το ηλεκτρικό του πατίνι και να φύγει.

«Θα με στραγγάλιζε»

«Δεν μπορώ να κινηθώ. Με έχει χτυπήσει σε όλο μου το σώμα. Δεν είμαι καλά, ούτε ψυχολογικά. Θα ήμουν δεύτερη Τοπαλούδη. Θα με στραγγάλιζε και θα με έριχνε στη θάλασσα» ανέφερε η 69χρονη σε δηλώσεις της και συνέχισε: «Κατάλαβα ότι κάτι θα μου συμβεί. Σε κλάσματα δευτερολέπτου με βούτηξε, με πέταξε πάνω στο παγκάκι, χτύπησα στο κεφάλι μου και γύρισε το σώμα μου. Επεσε πάνω στο ποδήλατό μου, στο καρεκλάκι μου, και έσκασα κάτω στην άμμο. Δεν μπορούσα να σηκωθώ, γιατί πριν από έναν χρόνο χειρουργήθηκα στον 12ο σπόνδυλο. Του είπα “εδώ οι βάρκες έχουν κάμερες και θα σε δούνε, και έρχεται η Αστυνομία”. Κάτι έλεγε στα πακιστανικά, δεν καταλάβαινα».

Όπως εξήγησε, την πήγε με τη βία στο παγκάκι και της κατέβασε το μαγιό. «Το μάτι του δεν μπορεί να φύγει από τη σκέψη μου. Τον βλέπω μπροστά μου. Δεν έγινε ολοκληρωτική πράξη, γιατί έβλεπε γύρω γύρω μην τον τσακώσουν. Κάποια στιγμή σήκωσε το παντελόνι του και εκείνη την ώρα κατάλαβα ότι δύο άνδρες είχαν έρθει στη θάλασσα με ένα αυτοκίνητο. “Βοήθεια, βοήθεια, σας παρακαλώ, ελάτε” φώναζα» περιέγραψε η 69χρονη.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε πως ακόμα δύο γυναίκες αντίστοιχης ηλικίας είχαν καταγγείλει τον άνδρα για απόπειρα βιασμού, όμως και στις δύο περιπτώσεις τράπηκε σε φυγή, γιατί έβαλαν τις φωνές.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα