Μυστήριο με Πολωνή που αγνοείται στην Κω

Συνεχίζονται οι έρευνες για την 27χρονη, που εξαφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας – Ηταν πολύ μεθυσμένη, κατέθεσε ο σύντροφός της

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση εξαφάνισης μιας 27χρονης κοπέλας στην Κω, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν μυστηριωδώς πριν από μερικά 24ωρα, με τις Αρχές να ερευνούν με ιδιαίτερη προσοχή τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους.

Η 27χρονη, που έχει καταγωγή από την Πολωνία και εργάζεται σε ξενοδοχειακή μονάδα του νησιού, παραμένει εξαφανισμένη από το βράδυ της Δευτέρας. Συνάδελφοι και φίλοι της κάνουν λόγο για μια κοπέλα ήσυχη και ευγενική, που ποτέ δεν έδινε δικαιώματα. Οπως αναφέρουν, δεν αντιμετώπιζε ούτε παθολογικά ούτε ψυχιατρικά προβλήματα, που ενδεχομένως θα δικαιολογούσαν την εξαφάνισή της.

Την ίδια ώρα, ιδιαίτερα ανήσυχος εμφανίζεται ο Πολωνός σύντροφός της, ο οποίος περιέγραψε στις Αρχές την τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί της. Συγκεκριμένα, την περασμένη Δευτέρα, περίπου στις 22.30 και σύμφωνα με τα λεγόμενα του 28χρονου, ο ίδιος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη σύντροφό του και εκείνη φέρεται ότι του είπε πως βρισκόταν στην περιοχή Μαρμάρι. Μάλιστα, ο άνδρας ισχυρίστηκε πως η 27χρονη είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ήταν σε κατάσταση μέθης, ενώ, όπως κατέθεσε, του είπε πως θα την πήγαινε κάποιος άλλος στο ξενοδοχείο με τη μηχανή του.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση που έδωσε ο 28χρονος, η κοπέλα τού έστειλε στο κινητό την τοποθεσία όπου βρισκόταν, ώστε να πάει να τη βρει και να τη γυρίσει πίσω. Ομως, ο σύντροφος της εξαφανισμένης γυναίκας υποστήριξε στις Αρχές πως όταν έφτασε δεν τη βρήκε στο σημείο που του είχε υποδείξει. Σε αλλεπάλληλες προσπάθειες που έκανε για να επικοινωνήσει μαζί της, το κινητό της τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο. Λίγο αργότερα, στις 23.38, μέσω εφαρμογής εντόπισε το στίγμα του κινητού της στην περιοχή Τιγκάκι, και συγκεκριμένα στην οδό Κωνσταντίνου Κιαπόκα, αλλά και πάλι ήταν απενεργοποιημένο. Εκτοτε δεν επικοινώνησε ποτέ ξανά μαζί του, ενώ δεν έχει εμφανιστεί και στην εργασία της.

Η εξαφάνιση της γυναίκας προκαλεί τεράστιο προβληματισμό τόσο στην τοπική κοινωνία της Κω όσο και στους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα άτομο ήσυχο, που δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της κορυφώνονται, ωστόσο, οι δικοί της άνθρωποι φοβούνται πως η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Την ημέρα της εξαφάνισής της, η 27χρονη φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια και μπλε γυαλιά ηλίου, ενώ κρατούσε και ένα ασημένιο σακίδιο. Εχει ύψος 1,65 και κανονική σωματική διάπλαση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα