Γυμνή και παραμορφωμένη από το ξύλο βρέθηκε η άτυχη Αναστάζια…

Τραγικό φινάλε για την 27χρονη Πολωνή που εντοπίστηκε νεκρή και θαμμένη κάτω από ένα δέντρο – Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον 32χρονο Μπανγκλαντεσιανό

Με τον πιο τραγικό τρόπο γράφτηκε ο επίλογος στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια- Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί πριν από μία εβδομάδα… Η άτυχη κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών που ήταν σκεπασμένη με κλαδιά, στην περιοχή Αλυκές, στην Κω!

Το πτώμα της άτυχης Πολωνής εντόπισε λίγο πριν από τις 7 χθες το απόγευμα μια εθελόντρια της Πολιτικής Προστασίας, που συμμετείχε στις έρευνες εντοπισμού, περίπου ένα χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου Μπανγκλαντεσιανού που συνελήφθη για την αρπαγή της 27χρονης. Η εθελόντρια είδε τα πόδια της να εξέχουν και αμέσως ενημέρωσε τις αστυνομικές Αρχές. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, καθώς και ο ιατροδικαστής. Οπως διαπίστωσαν, η άτυχη γυναίκα ήταν γυμνή, έφερε πολλά τραύματα σε όλο της το σώμα, ενώ το πρόσωπό της ήταν παραμορφωμένο από χτυπήματα. Το άψυχο σώμα της ήταν τυλιγμένο με σεντόνι και τοποθετημένο το μισό μέσα σε σακούλα.

Ανατριχίλα προκαλεί η αποκάλυψη ότι η υπάλληλος ξενοδοχείου, που βρισκόταν στην Κω για την καλοκαιρινή σεζόν, ήταν γυμνή και το πρόσωπό της ήταν παραμορφωμένο από χτυπήματα… Πλέον το δύσκολο έργο της αναγνώρισης θα κληθούν να φέρουν εις πέρας είτε η μητέρα της, η οποία βρίσκεται από χθες στο νησί με μια ομάδα ντετέκτιβ, είτε ο 28χρονος σύντροφός της.

Το DNA «μίλησε»

Τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, που είχαν αναλάβει να διαλευκάνουν την υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης της 27χρονης, στήριζαν εξαρχής το σενάριο της δολοφονίας. Ειδικότερα, υπέρ της συγκεκριμένης εκδοχής συνηγορούσαν τα αποτελέσματα από την ανάλυση του γενετικού υλικού που συνελέγη από το σπίτι του 32χρονου Μπανγκλαντεσιανού, που θεωρούνταν από τις Αρχές ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος στην υπόθεση εξαφάνισης της Αναστάζια, καθώς ταυτοποιήθηκε το DNA της 27χρονης. Το γεγονός, επίσης, ότι στο σπίτι του συλληφθέντος, που είδε τελευταίος την άτυχη κοπέλα, βρέθηκαν ξανθές τρίχες και μία μπλούζα με μία κηλίδα αίματος, σε συνδυασμό με το ότι στον ίδιο εντοπίστηκαν ίχνη πάλης συνέκλιναν στο σενάριο της εγκληματικής ενέργειας!

Τέλος, το αεροπορικό εισιτήριο για την Ιταλία, που εντοπίστηκε στην κατοχή του 32χρονου και το οποίο φέρεται ότι εκδόθηκε την αμέσως επόμενη ημέρα από την εξαφάνιση της 27χρονης, είναι ακόμη ένα στοιχείο που εξετάζουν με πολλή προσοχή οι Αρχές. Να σημειωθεί ότι στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών έχουν μπει, επίσης, ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκαν στο δωμάτιο της νεαρής γυναίκας.

Το πεταμένο κινητό

Σε μια προσπάθεια να «δέσουν» την υπόθεση και να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη ο δολοφόνος της Πολωνής, οι αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό το κινητό του θύματος, το οποίο εντοπίστηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου σε ένα εγκαταλειμμένο κτίριο στο Μαρμάρι, σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το σπίτι του Μπανγκλαντεσιανού. Η διαπίστωση ότι από το κινητό της 27χρονης, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί πριν από μία εβδομάδα, είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM κάνει τους έμπειρους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής να εκτιμούν ότι ο δράστης ή οι δράστες ήθελαν να εξαφανίσουν τα ίχνη της. Την ίδια ώρα, υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. διευκρινίζουν πως τα στίγματα του κινητού της κοπέλας έχουν καταγραφεί από τον δορυφόρο και, ως εκ τούτου, θα γίνει ανάσυρσή τους στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, ώστε να καταγραφούν επακριβώς τα σημεία όπου βρέθηκε, προτού χαθούν τα ίχνη της.

Τέλος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν όσα είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος τόνισε ότι είδε περίεργες κινήσεις στην περιοχή όπου χάθηκαν τα ίχνη της εντυπωσιακής Πολωνής: «Εγώ περνούσα από εδώ για να διορθώσω μια βλάβη και είδα ένα φως με έναν φακό δεξιά, ο οποίος φακός έσβησε μετά. Εκεί λέω “πώς γίνεται; Δεν έχει δρόμο… κάποιος χάθηκε”. Ενα φως συγκεκριμένα έδειχνε κάτω, φαινόταν ότι ήταν από τηλέφωνο» ανέφερε.

Ο 32χρονος, πάντως, υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει το παραμικρό για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η 27χρονη Πολωνή έχασε τη ζωή της. Ωστόσο, παραδέχεται ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της.

Και τον Πακιστανό

Οι έρευνες των διωκτικών Αρχών στρέφονται, εκτός από τον 32χρονο, και στον Πακιστανό συγκάτοικό του, καθώς κάμερες ασφαλείας των παρακείμενων σπιτιών έχουν καταγράψει τον Μπανγκλαντεσιανό να μπαίνει με την 27χρονη στο σπίτι του, κάτι που όμως δεν επιβεβαίωσε ο συγκάτοικός του, υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο. Αίσθηση προκαλεί ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγες ώρες και στο οποίο διακρίνεται η όμορφη 27χρονη να κινείται μέσα σε ένα ψητοπωλείο στο κέντρο του νησιού, προτού σταματήσει να δίνει σημεία ζωής.

Σε ένα δεύτερο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας απεικονίζεται ο 28χρονος ομοεθνής σύντροφός της, την επόμενη ημέρα της εξαφάνισής της, να κάνει ερωτήσεις στους υπαλλήλους του ψητοπωλείου με μια φωτογραφία της στα χέρια, σε μια προσπάθεια να βρει απαντήσεις σχετικά με το πού βρίσκεται η κοπέλα του.


Ξέσπασε σε λυγμούς ο σύντροφός της Μιχάλ: «Η ζωή μου δεν έχει κανένα νόημα…»

Από την περασμένη Δευτέρα, όταν χάθηκαν τα ίχνη της όμορφης Αναστάζια, ο 28χρονος ομοεθνής σύντροφός της Μιχάλ Σλιβίνσκι δεν σταμάτησε λεπτό να την αναζητά, ρωτώντας γνωστούς και αγνώστους αν την είδαν ή απευθύνοντας δημόσια εκκλήσεις σε όποιον γνώριζε κάτι για την τύχη της να ενημερώσει άμεσα τις Αρχές!

«Αν κάποιος θέλει να μας βοηθήσει να την ψάξουμε ή ξέρει ανθρώπους που μπορούν να μας βοηθήσουν στην αναζήτηση, παρακαλώ επικοινωνήσετε μαζί μου, κάθε ώρα μετράει! Μοιραστείτε, όπου μπορείτε» έγραψε σε ανάρτησή του ο Μιχάλ Σλιβίνσκι λίγες μόνο ώρες προτού εντοπιστεί η σορός της. Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, παρακαλούσε όσους ενδεχομένως γνώριζαν πού βρίσκεται η σύντροφός του να επικοινωνήσουν με τις Αρχές και τον ιδιωτικό ντετέκτιβ που προσέλαβε η μητέρα της: «Επικοινωνήστε με τον ντετέκτιβ, βοηθήστε μας, σας παρακαλώ» ήταν η δραματική έκκληση του 28χρονου για βοήθεια.

Στην ερώτηση αν γνωρίζει τον 32χρονο Μπανγκλαντεσιανό, ο οποίος συνελήφθη για την αρπαγή της 27χρονης, απάντησε: «Δεν τον γνωρίζω, δεν γνωρίζω ποιος είναι». Περιγράφοντας τη σύντροφό του, είπε ότι ήταν «πολύ φιλικό κορίτσι και δεν είχε πρόβλημα με κάποιον». Αμέσως μετά τόνισε ότι ο ίδιος προσπαθεί να παραμείνει δυνατός, παρόλο που κάθε ώρα που περνά εντείνεται η αγωνία του.

Ωστόσο, αργά χθες το απόγευμα, οπότε και ενημερώθηκε για την τραγική κατάληξη της συντρόφου, ξέσπασε σε λυγμούς. Αλλωστε, όπως είχε πει λίγες ώρες πριν σε δηλώσεις του, όταν ακόμα οι έρευνες ήταν σε εξέλιξη: «Η ζωή μου δεν έχει κανένα νόημα χωρίς αυτήν…».


«Nα πληρώσουν όλοι» λέει η τραγική μητέρα

Σε ένα θαύμα ήλπιζε μέχρι και την τελευταία στιγμή η μητέρα της 27χρονης Αναστάζια – Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, η οποία ήρθε στη χώρα μας από την Πολωνία και δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να την αναζητεί. Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά τις 7.00 χθες το απόγευμα, οπότε έμαθε ότι εθελόντρια εντόπισε τη σορό του παιδιού της, κατέρρευσε.

Τώρα πλέον το μόνο που ζητά είναι να βρεθούν και να πληρώσουν όλοι όσοι εμπλέκονται στη δολοφονία της κόρης της, που ήρθε στην Ελλάδα και στην Κω για να εργαστεί για τη σεζόν και βρήκε αυτό το φρικτό τέλος.

Η τραγική μητέρα έφτασε νωρίς χθες στην Κω με μια ομάδα ντετέκτιβ προκειμένου να συνδράμει την επιχείρηση των ελληνικών Αρχών για τον εντοπισμό της 27χρονης υπαλλήλου ξενοδοχείου.

Την είδηση έκανε γνωστή ο 28χρονος σύντροφος της αγνοούμενης κοπέλας Μιχαήλ Σλιβίνσκι μέσω ανάρτησης στο προφίλ του στο facebook, η οποία ανέφερε: «Αύριο (σ.σ.: χθες) με τη μαμά της Αναστάζια και μια ομάδα ντετέκτιβ θα ψάξουμε για την Αναστάζια. Αν κάποιος θέλει να μας βοηθήσει να την ψάξουμε ή ξέρει ανθρώπους που μπορούν να μας βοηθήσουν στην αναζήτηση, παρακαλώ, επικοινωνήστε μαζί μου, κάθε ώρα μετράει!»

Mέχρι τα τουρκικά παράλια…

Η μητέρα της 27χρονης Αναστάζια ήταν μέχρι και την τελευταία στιγμή πεπεισμένη ότι η κόρη της έχει απαχθεί, δηλώντας μάλιστα στην πολωνική ιστοσελίδα tuwroclaw: «Δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά πιστεύω ότι έχει απαχθεί»!

Την ίδια ώρα, φίλοι της αγνοούμενης υπαλλήλου ξενοδοχείου από την Πολωνία είχαν φτάσει να την αναζητούν μέχρι και στα παράλια της Τουρκίας. «Το αφήνω εδώ, καθώς ίσως κάποιος έχει δει αυτό το κορίτσι στο Μπόντρουμ. Υπάρχει πιθανότητα να την απήγαγαν από την Κω.

Αγνοείται από τις 12.06.2023, τελευταία γνωστή τοποθεσία Μαρμάρι στην Κω. Η Αναστάζια Ρουμπίσκα είναι 27 ετών, έχει ξανθά μαλλιά, καστανά μάτια και έχει ύψος περίπου 169 εκατοστά. Εχει ένα σημάδι από κάψιμο στο χέρι» έγραψαν σε ανάρτησή τους, σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν τα ίχνη της 27χρονης.

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα