Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη κλήρωση του νέου ΛΟΤΤΟ απόψε στις 22:00

Κέρδη μέχρι και 10.000 ευρώ τον μήνα για 10 χρόνια σε κάθε κλήρωση 

Λίγες ώρες έμειναν για την πρώτη κλήρωση του νέου ΛΟΤΤΟ που μοιράζει έως και 10.000 ευρώ κάθε μήνα για 10 χρόνια, σε όποιον προβλέψει σωστά τους 6 αριθμούς της κληρωτίδας.  Οι κληρώσεις του  ανανεωμένου παιχνιδιού του ΟΠΑΠ κάνουν πρεμιέρα απόψε, με την κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 22:00.

Εκτός από τους νικητές της πρώτης κατηγορίας, σταθερές μηνιαίες καταβολές θα λαμβάνουν και οι νικητές της δεύτερης κατηγορίας. Συγκεκριμένα, με 5 επιτυχημένες προβλέψεις θα κερδίζουν 1.000 ευρώ τον μήνα για ένα χρόνο.

Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν τα έπαθλα του νέου ΛΟΤΤΟ μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα ή διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr.

Οι κληρώσεις του παιχνιδιού πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο, στις 22:00, και μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube.

Κέρδη και στις μικρότερες κατηγορίες

Στο νέο ΛΟΤΤΟ, οι νικητές στην τρίτη κατηγορία, με 4 σωστές προβλέψεις αριθμών κερδίζουν 30 ευρώ, ενώ με 3 σωστούς αριθμούς κερδίζουν 2 ευρώ. Επιπλέον, για πρώτη φορά όσοι προβλέπουν σωστά 2 αριθμούς κερδίζουν 1 ευρώ.

Οι επιλογές για τη συμπλήρωση δελτίου

Οι παίκτες του ΛΟΤΤΟ μπορούν να επιλέξουν πλήρες ή τυποποιημένο σύστημα, έχοντας στη διάθεσή τους και τη δυνατότητα τυχαίας επιλογής αριθμών. Επιπλέον, με το ίδιο δελτίο μπορούν να πάρουν μέρος σε συνεχόμενες κληρώσεις, καθώς και στην κλήρωση του ΠΡΟΤΟ.

18+ επίγειο, 21+ ψηφιακό |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα