Το ΛΟΤΤΟ άλλαξε και μοιράζει σε κάθε κλήρωση έως και 10.000 ευρώ το μήνα για 10 χρόνια

Τετάρτη και Σάββατο οι κληρώσεις του παιχνιδιού

Το ανανεωμένο ΛΟΤΤΟ δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να διεκδικούν, σε κάθε κλήρωση, μέχρι και 10.000 ευρώ το μήνα για 10 ολόκληρα χρόνια, αρκεί να προβλέψουν σωστά τους 6 αριθμούς της κληρωτίδας.

Το ιστορικό παιχνίδι του ΟΠΑΠ, που πριν από λίγες ημέρες άλλαξε μορφή και έγινε το παιχνίδι της δεκαετίας, μοιράζει πλέον στους νικητές των δύο πρώτων κατηγοριών έπαθλα με σταθερές μηνιαίες καταβολές.

Ενόψει της δεύτερης κλήρωσης του νέου ΛΟΤΤΟ, απόψε στις 22:00, ο Χαράλαμπος Γκότσης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Αθήνα, εξηγεί: «Στο νέο ΛΟΤΤΟ, όσοι προβλέπουν σωστά και τους 6 αριθμούς κερδίζουν σε κάθε κλήρωση έως και 10.000 ευρώ το μήνα για 10 χρόνια. Επίσης, κέρδη κάθε μήνα εισπράττουν και όσοι κάνουν 5 σωστές προβλέψεις, καθώς κερδίζουν 1.000 ευρώ το μήνα για ένα χρόνο. Η συμμετοχή του κοινού είναι πολύ μεγάλη ενόψει της σημερινής κλήρωσης».

Χαράλαμπος Γκότσης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Αθήνα

Κέρδη και στις μικρότερες κατηγορίες

Όσον αφορά τα κέρδη στις μικρότερες κατηγορίες, ο κ. Γκότσης αναφέρει: «Όσοι προβλέπουν σωστά 4 αριθμούς κερδίζουν 30 ευρώ, ενώ με 3 σωστές  προβλέψεις κερδίζουν 2 ευρώ. Επίσης, για πρώτη φορά, κέρδη εισπράττουν και οι νικητές της τελευταίας κατηγορίας, όπου με 2 αριθμούς κερδίζουν 1 ευρώ».

Οι επιλογές για τη συμπλήρωση δελτίου

«Η διαδικασία για τη συμπλήρωση του δελτίου στο ανανεωμένο ΛΟΤΤΟ παραμένει η ίδια. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα επιλογής πλήρους ή τυποποιημένου συστήματος, ενώ στη διάθεσή τους παραμένει και η τυχαία επιλογή αριθμών. Επίσης, με το ίδιο δελτίο μπορούν να πάρουν μέρος σε συνεχόμενες κληρώσεις, καθώς και στην κλήρωση του ΠΡΟΤΟ», αναφέρει ο κ. Γκότσης.

Χαράλαμπος Γκότσης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Αθήνα

Οι ημέρες και ώρες των κληρώσεων

Η πρώτη κλήρωση του νέου ΛΟΤΤΟ, το περασμένο Σάββατο, ανάδειξε τρεις νικητές στη δεύτερη κατηγορία οι οποίοι θα εισπράττουν από 1.000 ευρώ ο καθένας για έναν χρόνο. Η αποψινή κλήρωση του ΛΟΤΤΟ θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube. Οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως και μισή ώρα πριν από την κλήρωση, δηλαδή μέχρι και τις 21:30.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα