Απειλεί με μηνύσεις η μητέρα των βρεφών

Στο «στόχαστρο» της 23χρονης Ειρήνης έχουν μπει όσοι αφήνουν υπόνοιες πως έβλαψε τα παιδιά της και έκανε χρήση ναρκωτικών

Ενοχλημένη και συνάμα έτοιμη να προχωρήσει σε μηνύσεις δηλώνει η μητέρα των δύο βρεφών στην Κάτω Αχαΐα, ηλικίας 20 ημερών και δύο μηνών, που «έσβησαν» ξαφνικά, με διαφορά μόλις 15 μηνών το ένα από το άλλο!

Στο «στόχαστρο» της 23χρονης Ειρήνης έχουν μπει όσοι αφήνουν υπόνοιες πως έβλαψε τα παιδιά της και έκανε χρήση ναρκωτικών, καθώς και όσοι επιχειρούν, σύμφωνα με την ίδια, να την ταυτίσουν με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τους θανάτους των τριών παιδιών της. Τα αποτελέσματα του γονιδιακού ελέγχου που διενεργήθηκε στα δύο νεκρά βρέφη αναμένεται να βγουν μέσα στον Νοέμβριο. Ανάλογα με όσα θα προκύψουν, η δικηγόρος της 23χρονης μητέρας θα ζητήσει από την εισαγγελέα τον διορισμό δύο παιδιάτρων, προκειμένου να ρίξουν άπλετο φως στο πόρισμα.

Το Χαμόγελο του Παιδιού

Στο μεταξύ, Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε νέα ανακοίνωση σχετικά με τη μυστηριώδη υπόθεση των δύο νεκρών βρεφών, στην οποία επιχειρείται μια αναδρομή σε καταγγελίες που έπρεπε να βρεθούν στο «μικροσκόπιο». «“Το Χαμόγελο του Παιδιού” (…) έλαβε ανώνυμες αναφορές στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056 το διάστημα 2017-2020 για τις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας της μητέρας, οι οποίες υποδείκνυαν σαφώς την ευάλωτη θέση της» αναφέρεται στην αρχή της ανακοίνωσης.

Στη συνέχειά της τονίζεται: «Τον Αύγουστο του 2015 είχαμε δεχτεί κλήση στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000 από το Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής για την εξαφάνιση της τότε ανήλικης μητέρας, που πριν κυκλοφορήσει στη δημοσιότητα η ανήλικη επέστρεψε στο σπίτι της.

Να σημειωθεί πως μία εκ των αναφορών εστάλη με την ένδειξη “Κατεπείγουσα”. Τον Δεκέμβριο του 2020 επισκέφτηκε τον χώρο μας στην Πάτρα μέλος της οικογένειας και, αφού υποστηρίχτηκε η οικογένεια, δόθηκαν κατευθύνσεις. Ακολούθησαν διαδικασίες από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ακολουθώντας τις εντολές του εισαγγελέα».

Οπως επισημαίνεται στο τέλος, μέσα στο 2023 η μητέρα επικοινώνησε με το Τμήμα Υγείας του Οργανισμού για παροχή κατευθύνσεων για διαδικαστικά που αφορούσαν το βρέφος, το οποίο νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας. «Εντός των επόμενων ημερών ενημερωθήκαμε πως το βρέφος απεβίωσε. Κατά την ίδια περίοδο οι Κοινωνικές Υπηρεσίες της περιοχής επικοινώνησαν με τον Οργανισμό και αναφέρθηκε το γεγονός πως πριν από ένα έτος είχε αποβιώσει το βρέφος της πρώτης εγκυμοσύνης της μητέρας» είναι η φράση με την οποία καταλήγει η ανακοίνωση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα