Χημείο: Τρεις οι δειγματοληψίες από τα Τέμπη

Η προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης του Γενικού Χημείου του Κράτους Σοφία Ζήση με επιστολή της στη «δημοκρατία» αναφέρει σχετικά με δημοσίευμά μας με τίτλο «Με εγκληματική καθυστέρηση στο σημείο της τραγωδίας οι εμπειρογνώμονες του κράτους για να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις ως προς την έκρηξη και τη μεγάλη φωτιά» ότι στο συγκεκριμένο θέμα «εσφαλμένα αναγράφεται ότι, “παρά τις καταγγελίες τους (των οικογενειών των θυμάτων), μόλις χθες έγιναν δειγματοληψίες του εδάφους στον τόπο της τραγωδίας στα Τέμπη από εμπειρογνώμονες του Γενικού Χημείου του Κράτους που έχουν οριστεί από τον εισαγγελέα”.

Διευκρινίζουμε ότι η δειγματοληψία που έλαβε χώρα στις 25/10/2023 ήταν η τρίτη κατά σειρά δειγματοληψία που διενεργήθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Γενικού Χημείου του Κράτους, καθώς είχαν ήδη προηγηθεί στις 29/03/2023 η πρώτη δειγματοληψία στον χώρο του δυστυχήματος και στις 29/09/2023 η λήψη δειγμάτων από τα προσωπικά αντικείμενα των επιβατών, κατόπιν αντίστοιχων παραγγελιών των δικαστικών Αρχών, στις οποίες οι υπηρεσίες μας ανταποκρίθηκαν τάχιστα, εκπληρώνοντας τα καθήκοντά τους με αμεσότητα, εγκυρότητα και αξιοπιστία».

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα