Σοκ! Βασάνιζε live δύο ΑμεΑ επί πληρωμή!

Χιλιάδες διεστραμμένοι συνδρομητές διαδικτυακού καναλιού 42χρονου πλήρωναν μέχρι 150 ευρώ για να βλέπουν τις φρικαλεότητες σε βάρος των Ατόμων με Αναπηρία

Γροθιά στο στομάχι αποτελούν οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το… «Ανωμαλία Channel» που διατηρούσε ένας 42χρονος σε διαδικτυακή πλατφόρμα, μέσω του οποίου χιλιάδες συνδρομητές με αρρωστημένες ορέξεις παρακολουθούσαν σε live μετάδοση σκηνές βασανιστηρίων και κακοποίησης σε βάρος δύο νεαρών ΑμεΑ!

Ακόμη πιο σοκαριστικό είναι ότι οι 22.700 διεστραμμένοι συνδρομητές του καναλιού που διατηρούσε ο 42χρονος youtuber από το Κερατσίνι πλήρωναν μέχρι και 150 ευρώ για να έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό «Λ…tv» και να βλέπουν τις εικόνες κακοποίησης και φρικαλεότητας που αποτυπώνονται στα συνολικά 544 βίντεο, στα οποία τα δύο νεαρά ΑμεΑ υφίστανται βάναυσους ξυλοδαρμούς, σεξουαλικά βασανιστήρια και ασύλληπτους εξευτελισμούς! Οπως έγινε γνωστό, επί δυόμισι ώρες καθημερινά ο 42χρονος μετέδιδε live από το σπίτι του, επί της οδού Παύλου Φύσσα στην Αμφιάλη, την κακοποίηση στα δύο νεαρά ΑμεΑ. Οι θεατές με τις νοσηρές φαντασιώσεις παρακολουθούσαν σε απευθείας μετάδοση τις υποδείξεις του 42χρονου στην 21χρονη και στον 25χρονο με νοητική υστέρηση να καταφέρουν χτυπήματα μεταξύ τους με σχοινιά και μπουνιές.

Σε άλλες σκηνές που έχουν καταγραφεί στο μπουντρούμι της φρίκης διακρίνονται και άλλα άτομα να εξαναγκάζουν τα δύο ΑμεΑ σε μεταξύ τους σεξουαλικές πράξεις, να τα υποβάλλουν σε βασανιστήρια με συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης (taser) ή να ξυρίζουν με ξυριστική μηχανή τα μαλλιά και τα φρύδια της 21χρονης και να την απειλούν, ενώ εκείνη αντιδρά! Δεν διστάζουν να βάλουν ακόμα και το κεφάλι του νεαρού άνδρα με νοητική υστέρηση μέσα σε λεκάνη τουαλέτας και να πατήσουν το καζανάκι, ξεσπώντας σε γέλια! Ενδεικτικό της κτηνωδίας του σαδιστή 42χρονου είναι, επίσης, ένα βίντεο στο οποίο διακρίνεται να εξαναγκάζει την 21χρονη και τον 25χρονο να παίξουν μποξ, υποχρεώνοντας την κοπέλα να αγωνιστεί ημίγυμνη!

Ουρλιαχτά

Μάλιστα, κάποια στιγμή το κορίτσι λυγίζει από τον πόνο και ουρλιάζοντας λέει στον «αντίπαλό» της «όχι στο πιγούνι, είπα», με τον 42χρονο «καναλάρχη της φρίκης», σε ρόλο διαιτητή, να γελάει χωρίς ίχνος ανθρωπιάς και να την παροτρύνει να «απαντήσει» στα χτυπήματα, λέγοντάς της: «Δώσ’ του, ρίξ’ του! Μπράβο!»

Σύμφωνα με την έρευνα των Αρχών, η συστηματική κακοποίηση των ΑμεΑ από τον 42χρονο άρχισε τον Σεπτέμβριο του 2022. Στελέχη του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής κατάφεραν τελικά να τον ταυτοποιήσουν και να προχωρήσουν στη σύλληψή του έπειτα από καταγγελίες χρηστών του διαδικτύου, που είχαν εντοπίσει εδώ και τρία χρόνια το κανάλι της ανωμαλίας στο ελληνικό ίντερνετ. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 42χρονος παραπέμφθηκε με τις κατηγορίες της πρόκλησης σωματικών βλαβών στα δύο ΑμεΑ, της εξύβρισης και της μαστροπείας, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σημειώνεται ότι ο 42χρονος είχε συλληφθεί και πριν από μία εβδομάδα στο Κερατσίνι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών. Με τη δικογραφία που σχημάτισε το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, ο οποίος τον παρέπεμψε σε ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. Ο 25χρονος και η 21χρονη εξετάστηκαν από αξιωματικούς του Τμήματος Ρατσιστικής Βίας και από ειδικούς ψυχολόγους, προκειμένου να περιγράψουν όσα εφιαλτικά βίωναν εδώ και μήνες στο κρυφό στούντιο του Κερατσινίου, και πλέον βρίσκονται σε προστατευμένο περιβάλλον, όπου δέχονται την απαραίτητη μέριμνα και φροντίδα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα