Κυλλήνη: Θρίλερ με τον απαγχονισμό 29χρονου!

Βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο, ενώ τα χέρια του ήταν δεμένα πισθάγκωνα. «Η ψυχολογία του ήταν εύθραυστη» ισχυρίζονται στενοί συγγενείς του

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες θανάτου 29χρονου που βρέθηκε κρεμασμένος με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα σε δέντρο εξοχικού σπιτιού στην Κυλλήνη. Ο άνδρας είχε πάει τον περασμένο Οκτώβριο από το σπίτι του αδερφού του στο Βαρθολομιό της Ηλείας, σε απόσταση 8 χιλιομέτρων, στο χωριό Διασπορά, όπου έμενε η πρώην σύζυγός του μαζί με το ανήλικο παιδί τους, ελπίζοντας ότι θα ξανασμίξουν. Όμως, από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.

«Την τελευταία φορά που μιλήσαμε μου είπε ότι θα πάει να πάρει τη γυναίκα του» δήλωσε ο αδερφός του άτυχου 29χρονου. Στενοί συγγενείς του ανέφεραν στην Αστυνομία πως η ψυχολογία του ήταν εύθραυστη και εξέφραζαν φόβους για τη ζωή του, που δυστυχώς επαληθεύτηκαν.

Το πρωί του περασμένου Σαββάτου ο ιδιοκτήτης εξοχικής κατοικίας βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Πηγαίνοντας στο εξοχικό του, αναδινόταν έντονη δυσοσμία από τον κήπο του σπιτιού με τα δέντρα. Σε ένα από αυτά ήταν κρεμασμένος ο 29χρονος. Τα ρούχα, προσωπικά αντικείμενα και η οδοντοστοιχία του φαίνεται πως «μαρτύρησαν» την ταυτότητά του. Συγγενικά πρόσωπα κλήθηκαν από τις Αρχές για την αναγνώριση του 29χρονου που αγνοούνταν εδώ και έναν μήνα. Η σορός του άνδρα βρέθηκε στο δέντρο σε ύψος περίπου 3 μέτρων με τα χέρια του δεμένα πισθάγκωνα με βρόγχο. Δίπλα στο δέντρο βρέθηκε και μία σκάλα, με την οποία φέρεται ότι ανέβηκε στο δέντρο.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας, καθώς ο 29χρονος Αγγελος είχε πει στη μητέρα του την τελευταία φορά που μίλησε μαζί της πως «θα με δεις νεκρό»… Ομως, οι αξιωματικοί της Αστυνομίας εξετάζουν και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, δεδομένου πως βρέθηκε κρεμασμένος στο δέντρο με δεμένα τα χέρια του πισθάγκωνα. Ετσι, εξετάζεται αν κάποιος άλλος τον έδεσε και τον μετέφερε στο δέντρο.

Για να διαπιστωθεί ποιο από τα δύο ισχύει, οι Αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Στο πλαίσιο της έρευνας, αστυνομικοί της Σήμανσης έχουν συλλέξει δακτυλικά αποτυπώματα από τον βρόγχο με τον οποίο ήταν τυλιγμένα τα χέρια του άτυχου άνδρα και από τη σκάλα που βρέθηκε κοντά στο σημείο για να διαπιστωθεί αν ανήκουν στον 29χρονο ή σε άλλο πρόσωπο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα