Ελεύθερος υπό όρους ο σάτυρος νοσηλευτής

Ο 51χρονος κατηγορείται ότι όρμησε με πονηρές διαθέσεις σε 23χρονη ασθενή και τη θώπευσε μέσα στον χώρο των Επειγόντων

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες το μεσημέρι, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 51χρονος νοσηλευτής του νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας» ο οποίος κατηγορείται ότι όρμησε με πονηρές διαθέσεις σε 23χρονη ασθενή και τη θώπευσε μέσα στον χώρο των Επειγόντων Περιστατικών τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας!

Στον 51χρονο, σε βάρος του οποίου ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη, ενέργεια ισοδύναμη του βιασμού, μια και το θύμα περιέρχεται σε κατάσταση που δεν μπορεί να αντιδράσει, επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισής του στο αστυνομικό τμήμα κάθε 1η και 16η κάθε μήνα. Παράλληλα, του επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση ύψους 3.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση έχει διαταχθεί η διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης με εντολή του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη.

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η σύλληψη του 51χρονου, τα στόματα άρχισαν να ανοίγουν το ένα μετά το άλλο, αποκαλύπτοντας άγνωστα περιστατικά με πρωταγωνιστή τον σάτυρο νοσηλευτή, ο οποίος μπορεί να κυκλοφορεί πάλι ελεύθερος με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα. Την ώρα που ο ίδιος ετοιμαζόταν για τη χθεσινή απολογία του, είδε το φως της δημοσιότητας η καταγγελία μιας γυναίκας, σύμφωνα με την οποία ο κατηγορούμενος νοσηλευτής είχε επιχειρήσει να βιάσει τη νύφη της μέσα στο νοσοκομείο πριν από μία δεκαετία! Μάλιστα, τότε είχε επέμβει ο πεθερός του θύματος και είχε χαστουκίσει τον ασυγκράτητο νοσηλευτή.

«Η κοπέλα είχε τον άντρα της στο νοσοκομείο. Ηταν καλοκαίρι και φορούσε ένα στράπλες φουστανάκι και κάποια στιγμή αυτός, δεν ξέρω πώς, τη ξεμονάχιασε σε έναν χώρο του νοσοκομείου, της κατέβασε το στράπλες και προσπάθησε να τη φιλήσει… Η κοπέλα ταράχτηκε τόσο πολύ, βγήκε έξω τρέχοντας, πήγε στον άντρα της, ο οποίος δεν μπορούσε να κάνει κάτι, γιατί ήταν με την πατερίτσα. Ετρεχε στον διάδρομο για να προσπαθήσει να τον χτυπήσει, είχε εξαγριωθεί πάρα πολύ» ανέφερε η καταγγέλλουσα και πρόσθεσε: «Πηγαίνει στο νοσοκομείο ο σύζυγός μου. Δεν μπόρεσε να κρατήσει την ψυχραιμία του και, όπως τον βλέπει μπροστά του, του σκάει δύο χαστούκια. Και “όχι” και “κάνετε λάθος” και “δεν είμαι εγώ” και “εγώ δεν την ακούμπησα”. Τους χώρισαν εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, οι οποίοι μάλιστα έλεγαν στον νοσηλευτή: “Ρε, πάλι τα ίδια κάνεις;”» Τέλος, η γυναίκα επισήμανε πως δεν κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, επειδή έχει οικογένεια και δεν ήθελε να δώσει συνέχεια.

«Τον αναγνώρισα. Μόλις τον είδα, λέω: “Εντάξει, συνεχίζει ακόμα να κάνει αυτό”. Είναι διεστραμμένος ο άνθρωπος. Είναι, δηλαδή, άρρωστος…» κατέληξε. Από την πλευρά του ο 51χρονος νοσηλευτής αρνείται τόσο την καταγγελία για την επίθεση στην 23χρονη όσο και το ότι είχε πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν σε παρόμοιο περιστατικό, τονίζοντας ότι «αυτά που δηλώθηκαν (ενν. για την υπόθεση της 23χρονης) δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα