Σοκ!18χρονος δολοφόνησε τον μικρό αδελφό του

Ο δράστης κάρφωσε το ψαλίδι στο στήθος του 16χρονου επειδή πήρε μία μπλούζα του χωρίς να τον ρωτήσει!

«Παγωμένη» παραμένει από προχθές το βράδυ η γειτονιά στη Νέα Σμύρνη, όπου ένας 18χρονος «Κάιν» δολοφόνησε τον κατά δύο χρόνια μικρότερο αδελφό του, καρφώνοντας στο στήθος του ένα ψαλίδι, επειδή είχε πάρει μία μπλούζα του χωρίς να τον ρωτήσει!

Την ίδια ώρα γροθιά στο στομάχι είναι η αποκάλυψη ότι το περασμένο καλοκαίρι τα δύο αδέλφια είχαν τσακωθεί πάλι και, μάλιστα, τότε ο 16χρονος είχε βγάλει σιδερογροθιά, ενώ ο 18χρονος προσπάθησε να αμυνθεί, αρπάζοντας ένα μαχαίρι! Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, το τραγικό περιστατικό που συγκλόνισε την κοινή γνώμη άρχισε γύρω στις 19.30 προχθές, όταν τα αδέλφια άρχισαν να διαπληκτίζονται λεκτικά για ένα ρούχο και συγκεκριμένα επειδή ο 16χρονος πήρε μια μπλούζα του 18χρονου χωρίς να τον ρωτήσει. Κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν και κάποια στιγμή ο μεγαλύτερος αδελφός άρχισε να κυνηγάει τον μικρότερο μέσα στο σπίτι, όπου εκείνη την ώρα βρίσκονταν η μητέρα τους, η 20χρονη φίλη του 18χρονου με καταγωγή από την Αλβανία και η γιαγιά των αγοριών που προσπαθούσε απεγνωσμένα να τα χωρίσει.

Το άγριο επεισόδιο πήρε δραματική τροπή όταν τα δύο αδέλφια, πεσμένα στο πάτωμα, άρχισαν να χτυπούν το ένα το άλλο με γροθιές και κλοτσιές και κάποια στιγμή ο 18χρονος άρπαξε ένα ψαλίδι από την κρεβατοκάμαρα. Εν συνεχεία, κραδαίνοντάς το απειλητικά προς το μέρος του 16χρονου, άρχισε να τον κυνηγάει μέσα στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου της πολυκατοικίας επί της οδού Σταδίου, στη Νέα Σμύρνη. Ο άτυχος έφηβος, βλέποντας τον αδελφό του σε κατάσταση αμόκ, προσπάθησε να κρυφτεί και έτρεξε μέχρι το σαλόνι, κλείνοντας πίσω του τη διαχωριστική πόρτα. Φαίνεται, όμως, πως ο 18χρονος «Κάιν» ήθελε οπωσδήποτε να χυθεί αίμα, καθώς άνοιξε την πόρτα και, αφού χίμηξε πάνω στον αδελφό του, άρχισε να του καρφώνει το ψαλίδι στο στήθος με απίστευτη μανία και μίσος!

Ουρλιαχτά

Γύρω στις 8.45 μ.μ., όταν άνδρες της Αμεσης Δράσης έφτασαν στο αιματοβαμμένο διαμέρισμα, έπειτα από κλήσεις γειτόνων που ανέφεραν ότι μέσα από αυτό ακούγονταν φωνές και ουρλιαχτά, βρήκαν τον 16χρονο πεσμένο στο πάτωμα της κουζίνας, αιμόφυρτο και χωρίς τις αισθήσεις του. Παράλληλα εντόπισαν στον χώρο της κρεβατοκάμαρας το φονικό όπλο, ένα ψαλίδι με μαύρη και κόκκινη λαβή, στην άκρη του οποίου υπήρχαν ίχνη αίματος. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο 16χρονο, ο οποίος έφερε βαρύτατα τραύματα στο στήθος, στον λαιμό και στα χέρια. Εν συνεχεία, διακομίστηκε με το ασθενοφόρο στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο καθ’ ομολογίαν αδελφοκτόνος συνελήφθη και οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία και κατόπιν τον παρέπεμψε στον αρμόδιο ανακριτή.

Οπως κατέθεσαν γείτονες της οικογένειας των δύο παιδιών, τα αδέλφια καβγάδιζαν συχνά για ασήμαντες αφορμές. Μάλιστα, τον περασμένο Αύγουστο είχαν πιαστεί πάλι στα χέρια και είχαν βγει τα… όπλα! Σύμφωνα με μαρτυρίες, τότε ο 16χρονος είχε επιτεθεί στον 18χρονο αδελφό του με σιδερογροθιά και εκείνος είχε αμυνθεί βγάζοντας μαχαίρι! Μετά το άγριο φονικό γείτονες του 16χρονου συγκλονισμένοι άφησαν ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου γράφτηκε η οικογενειακή τραγωδία.


Η μητέρα των δύο αγοριών τα έριξε όλα στην… κακιά στιγμή

Στην… κακιά στιγμή απέδωσε το άγριο φονικό η μητέρα του 18χρονου ο οποίος αφαίρεσε τη ζωή του 16χρονου αδελφού του καρφώνοντας στο στήθος του ένα ψαλίδι! «Ηταν μία κακή στιγμή. Ολα ήταν ένα ατύχημα. Το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας» δήλωσε ξεσπώντας σε λυγμούς. Παράλληλα διέψευσε την πληροφορία ότι οι γιοι της είχαν πιαστεί πάλι στα χέρια το περασμένο καλοκαίρι και τότε είχαν βγει… όπλα!

«Ολα όσα έχουν ακουστεί είναι ψευδείς κατηγορίες, και αυτά με τις σιδερογροθιές. Αυτό που συνέβη ήταν ένα ατύχημα. Το ένα μου παιδί πέθανε και το άλλο μου κινδυνεύει με φυλακή. Ζητώ από τη Δικαιοσύνη να είναι επιεικής, διότι το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας. Είναι ένα παιδί που χρήζει βοήθειας. Πάντα ήμουν κοντά στα παιδιά μου και πάντα προλάβαινα.

Για μία μπλούζα τσακώθηκαν. Τίποτα άλλο δεν συνέβη, όλα ήταν ένα ατύχημα, κανένας δεν είναι δολοφόνος» κατέληξε η μητέρα του 18χρονου αδελφοκτόνου μιλώντας στο Live News. Σύμφωνα με όσα είπαν γείτονες της οικογένειας, τα δύο αδέλφια είχαν παραβατική συμπεριφορά και καβγάδιζαν συχνά. «Ηταν μία προβληματική κατάσταση. Είχαν έντονους καβγάδες. Είχε έρθει η Αστυνομία δέκα φορές τα τελευταία δύο χρόνια. Δύο φορές τον μήνα ερχόταν η Αστυνομία. Μάλωναν με τη γειτονιά, είχαν προβληματική συμπεριφορά…» αποκάλυψε ένοικος της πολυκατοικίας όπου έπεσε νεκρός ο 16χρονος από το χέρι του μεγαλύτερου αδελφού του. Παράλληλα ισχυρίστηκε ότι τα δύο αδέλφια διέπρατταν κλοπές, προσθέτοντας πως είχαν κλέψει και τα παπούτσια των παιδιών της, τα οποία είχε αφήσει έξω από την πόρτα του σπιτιού της και πως τους είχε καταγράψει η κάμερα.

Αλλος ένοικος της πολυκατοικίας είπε πως γίνονταν φασαρίες: «Κάτι είχα ακούσει και εγώ τον Αύγουστο, ότι είχαν τσακωθεί άσχημα και ήρθε η Αστυνομία, αλλά εγώ έλειπα τότε. Οσον αφορά τη συμπεριφορά των παιδιών προς όλους στην πολυκατοικία, ήταν άψογη. Δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα, βέβαια κάποιες φασαρίες κατά καιρούς γίνονταν στο διαμέρισμα. Ξέρω ότι έγινε μία κλοπή, αλλά δεν ξέρω αν ήταν τα παιδιά πίσω από αυτή» ανέφερε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα