Βαρύ χτύπημα της μοίρας για την οικογένεια του Ρόκκου!

Ο αδερφός του τραγουδιστή, Νίκος, βρέθηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή του όρμου Κέρου, όπου είχε πάει για υποβρύχιο ψάρεμα

Αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπινος νους το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στην οικογένεια του Στέλιου Ρόκκου, καθώς μέσα σε δύο χρόνια έχασε τα δύο του αγαπημένα αδέρφια και, μάλιστα, κατά τραγική σύμπτωση σε ηλικία 50 ετών. Η οικογενειακή τραγωδία έχει συγκλονίσει τους συγγενείς, φίλους και συναδέλφους του γνωστού τραγουδιστή αλλά και τους κατοίκους της Λήμνου, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο αδερφός του Στέλιου Ρόκκου, Νίκος, πατέρας τριών παιδιών.

Ο 50χρονος είχε πάει για υποβρύχιο ψάρεμα το πρωί του περασμένου Σαββάτου σε θαλάσσια περιοχή του όρμου Κέρου. Μάλιστα, είχε συζητήσει να πάει για ψάρεμα μαζί με κολλητό του φίλο με τον «Αϊ-Γιώργη», το καΐκι του, το πρωί της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, αλλά ο Νίκος επέμενε να βγει το Σάββατο και έτσι πήγε μόνος του. Όμως, οι ώρες περνούσαν και δεν έδινε κανένα ίχνος ζωής, με αποτέλεσμα οι δικοί του να ανησυχήσουν. Ο φίλος του αμέσως ειδοποίησε την τοπική λιμενική Αρχή και το απόγευμα της ίδιας ημέρας άρχισαν έρευνες για τον εντοπισμό του τόσο από ντόπιους όσο και από ένα περιπολικό και ένα ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμενικού και εφτά ιδιωτικά σκάφη, ενώ από τη στεριά «χτένιζαν» τις ακτές δύο περιπολικά οχήματα του Λ.Σ. Παράλληλα ο κολλητός του τηλεφώνησε έντρομος στον Στέλιο Ρόκκο, που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, καθώς τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο Barbarella, και τον ενημέρωσε ότι ο Νίκος είχε βγει για ψάρεμα και τα ίχνη του είχαν χαθεί…

Το Λιμενικό

Ανήσυχος ο Στέλιος Ρόκκος επικοινώνησε με τη σειρά του με το Λιμενικό και ενημερωνόταν κάθε λεπτό για την πορεία των ερευνών. Ομως, λίγη ώρα αργότερα όλοι κατέρρευσαν… Αρχικά λιμενικοί εντόπισαν τη βάρκα, τον εξοπλισμό και προσωπικά του αντικείμενα, ενώ ειδοποιήθηκαν και δύτες να συμμετέχουν στις έρευνες. Δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα η ανησυχία των δικών του ανθρώπων επιβεβαιώθηκε… Ο Νίκος Ρόκκος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτη στην παραλία Αμνιου.

Η σορός ανασύρθηκε με τη συνδρομή του ερασιτεχνικού σκάφους «Ειρήνη» και διακομίστηκε στο νοσοκομείο του νησιού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Συγγενικά του άτομα τηλεφώνησαν και είπαν τα μαύρα μαντάτα στον τραγουδιστή, ο οποίος κατέρρευσε, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει πως έχασε από τη μια στιγμή στην άλλη και τον Νίκο, δύο μόλις χρόνια μετά τον χαμό και του άλλου αδερφού του, του Κώστα, από ανακοπή καρδιάς, τον Ιούνιο του 2021.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι και τα δύο αδέλφια του τραγουδιστή άφησαν την τελευταία τους πνοή σε ηλικία 50 ετών… «Ενα νούμερο καταραμένο, που έχει τσακίσει την οικογένεια» ανέφερε συντετριμμένος φίλος των τριών αδελφών. Υπενθυμίζεται ότι και ο Στέλιος Ρόκκος τον περασμένο Γενάρη είχε πάθει έμφραγμα, σε ηλικία 67 ετών, και είχε μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Η ανακοίνωση

Το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής στη Θεσσαλονίκη έβγαλε ανακοίνωση στήριξης του γνωστού καλλιτέχνη. Σύμφωνα με πρόσωπα του περιβάλλοντός του, ο τραγουδιστής είναι καταρρακωμένος από την απώλεια και του δεύτερου αδελφού του. Μάλιστα, εκτιμάται πως θα κάνει πολύ καιρό για να συνέλθει και να επανέλθει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Σπαρακτική είναι η ανάρτηση της συζύγου του Στέλιου Ρόκκου στα social media για τον χαμό του αδερφού του και κουνιάδου της. «Τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο» αναφέρει η Λελέ Γκόφα για τον θάνατό του, ραγίζοντας καρδιές με τα λόγια της. «Κάθε φορά που έβλεπα αναρτήσεις στα social για πένθος αναρωτιόμουν και κορόιδευα. Ελεγα δηλαδή τώρα, μέσα στον πόνο τους, αυτό σκέφτηκαν να κάνουν; Αυτή τη φορά όμως νιώθω τεράστια ανάγκη να φωνάξω πόσο σε αγαπάμε, πόσο θα μας λείπεις για πάντα, Νίκο μας. Τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο εδώ. Εύχομαι εκεί όπου πήγες να είναι πραγματικά τόσο όμορφα και ας πονάμε εμείς εδώ, που δεν ξέρουμε» έγραψε η Λελέ Γκόφα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα