Μητέρα σκότωσε το μικρό της στο ξύλο

Η 37χρονη άρχισε να χτυπά το 6,5 μηνών αγοράκι αλύπητα με όλη της τη δύναμη μπροστά στα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του

Αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπινος νους το στυγερό έγκλημα που σημειώθηκε χθες στην Ημαθία, με θύμα ένα αγοράκι μόλις 6,5 μηνών και θύτη τη γυναίκα που το έφερε στη ζωή. Το άτυχο βρέφος κυριολεκτικά ξυλοκοπήθηκε βάναυσα μέχρι θανάτου από την 37χρονη μητέρα του, μπροστά στα μάτια των δύο μεγαλύτερων αδερφών του, ηλικίας έξι και επτά ετών αντίστοιχα.

Η ανατριχιαστική υπόθεση, που έχει παγώσει το πανελλήνιο, αποκαλύφθηκε όταν σε κατάσταση αλλοφροσύνης η γιαγιά και ο παππούς του βρέφους το μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Βέροιας σε άθλια κατάσταση. Το μωράκι ήταν αιμόφυρτο και μελανιασμένο από το ξύλο, ενώ δεν είχε σφυγμό. Στο νοσοκομείο επικράτησε πανικός και αμέσως όλοι οι γιατροί όλων των ειδικοτήτων έπεσαν πάνω του προκειμένου να το επαναφέρουν. Μάταια, όμως, καθώς είχε υποκύψει στα βαρύτατα τραύματά του.

Νοσοκομείο

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 37χρονη μητέρα, η οποία συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές, άρχισε να το χτυπά αλύπητα με όλη της τη δύναμη μπροστά στα μάτια των δύο μεγαλύτερων παιδιών της, τα οποία έντρομα έτρεξαν και φώναξαν τη θεία τους και τους παππούδες τους, που μένουν ακριβώς απέναντι. Στο σπίτι έτρεξαν αμέσως τόσο η αδερφή της 37χρονης όσο και οι γονείς της, οι οποίοι μόλις είδαν το αγοράκι σε σε αυτή την κατάσταση άρχισαν να ουρλιάζουν, και αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ωστόσο, επειδή κατάλαβαν ότι το ασθενοφόρο θα καθυστερούσε να φτάσει στο Μακροχώρι Ημαθίας, το έβαλαν οι ίδιοι στο αυτοκίνητο και το μετέφεραν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν στο νοσοκομείο.

Οπως κατάθεσαν στους αστυνομικούς ο παππούς και η γιαγιά, η κόρη τους είχε έντονα ψυχολογικά προβλήματα και πάσχει από βαριά κατάθλιψη, ενώ κατά πληροφορίες είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Από τον πρώτο γάμο της είχε αποκτήσει τα δύο παιδιά, ηλικίας έξι και επτά ετών, ενώ από τον δεύτερο γάμο της είχε αποκτήσει το άτυχο αγοράκι. Ωστόσο, ήταν σε διάσταση με τον πατέρα του βρέφους.

Η ίδια κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για την άσκηση ποινικών διώξεων. Ωστόσο, μέχρι και αργά χθες το βράδυ έδειχνε να μην είχε συνειδητοποιήσει το κακό που είχε διαπράξει. Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί και η νεκροτομή στο άψυχο κορμάκι του μωρού, που προτού καλά καλά ανοίξει τα ματάκια του έφυγε από τη ζωή με αυτό τον βάναυσο τρόπο. Τραγική φιγούρα στην τραγωδία, εκτός από τα δύο παιδιά, είναι και ο πατέρας του βρέφους, ο οποίος μόλις έμαθε τι ακριβώς είχε συμβεί δεν άντεξε και κατέρρευσε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα