Χαλκίδα: Στη φυλακή η 39χρονη φόνισσα!

Είχε κατασφάξει στη μέση του δρόμου τον 43χρονο ξυλουργό μπροστά στα μάτια της συζύγου του. Τι ισχυρίστηκε στην απολογία της στην ανακρίτρια

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 39χρονη γυναίκα που το πρωί του περασμένου Σαββάτου κατέσφαξε στη μέση του δρόμου τον 43χρονο ξυλουργό μπροστά στα μάτια της συζύγου του, στη Χαλκίδα. Η γυναίκα οδηγήθηκε στις 9 χθες το πρωί στην ανακρίτρια και μετά τη μαραθώνια απολογία της αποφασίστηκε η προφυλάκισή της.

Η ίδια εμφανίστηκε μετανιωμένη για την πράξη της, ενώ φέρεται ότι υποστήριξε πως πριν από 15 χρόνια είχε με το θύμα μία συναινετική επαφή και έκτοτε ο ξυλουργός διέσπειρε φήμες για εκείνη, γεγονός που, όπως υποστήριξε, δημιουργούσε αφόρητες πιέσεις στην οικογένειά της. Μάλιστα, φέρεται ότι ισχυρίστηκε στην απολογία της πως το πρωί του Σαββάτου πήγε να βρει τον 43χρονο για να τον ρωτήσει για ποιον λόγο τα λέει όλα αυτά και να τον πείσει να μιλήσει ο ίδιος στον σύζυγό της ότι όλα είναι ψέματα. Το θύμα όμως αρνήθηκε, την έβρισε κι έτσι τον μαχαίρωσε.

Η 39χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε ότι τα τελευταία δύο χρόνια την παρακολουθούσαν δύο ψυχίατροι, ένας στην Αθήνα και ένας στη Χαλκίδα, έπαιρνε αγωγή και μέχρι και την προηγούμενη μέρα πριν από το έγκλημα είχε συνεδρία. Στο πλαίσιο αυτό, οι δικηγόροι της αιτήθηκαν τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. «Εχει μετανιώσει για τις πράξεις της και ζητάει συγγνώμη από τους οικείους του εκλιπόντα. Εμείς έχουμε την πεποίθηση ως συνήγοροι ότι πραγματικά δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα αυτό και βεβαίως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον εκλιπόντα» υποστήριξε ο ένας εκ των δύο δικηγόρων της γυναίκας, ο Δημήτρης Ανδρέου. Την ίδια ώρα, τραγική φιγούρα παραμένει η σύζυγος του 43χρονου ξυλουργού, που δεν μπορεί να πιστέψει όσα φριχτά εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια της.

«Είχε μπει στο αυτοκίνητο κι εγώ ήμουν στο μπαλκόνι. Ξαφνικά τον βλέπω να βγαίνει, να κάνει κινήσεις με τα χέρια και μετά φώναζε. Δεν υπήρχε κάποιος να τον βοηθήσει. Τρέχω κάτω, νόμιζα ότι γινόταν ληστεία. Δεν θα ήθελα να πω παραπάνω για όσα αντίκρισα εκείνη τη στιγμή. Δεν είναι για να τα βιώσει κανένας…» είπε αρχικά η γυναίκα και συνέχισε: «Ο Σάκης ήταν έξω καρδιά, καλαμπουρτζής, με το πείραγμα, το χιούμορ. Αυτά τα στοιχεία που σε κάνουν να θέλεις να είσαι μαζί του. Για μένα ο Σάκης δεν έχει “φύγει”. Εγώ θα τον έχω μαζί μου μια ζωή και θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να δικαιωθεί».

Η ίδια εξήγησε πως το θύμα την είχε ενημερώσει ότι τον ενοχλούσε η 39χρονη. Ωστόσο, σε ερώτηση γιατί δεν είχαν κινηθεί νομικά, η γυναίκα απάντησε πως αποφάσισαν η λύση να βασιστεί στη φιλία που έδενε τον 43χρονο με τον σύζυγο της δράστιδος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα