Μεγάλη ανακαίνιση στο Παίδων Πεντέλης

Το Kaizen Foundation προχωρά στην ανακατασκευή μίας από τις σημαντικότερες νοσοκομειακές δομές της χώρας, με δωρεά ύψους 3.800.000 ευρώ

Ηανακαίνιση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης είναι το πρώτο έργο που αναλαμβάνει το Kaizen Foundation, ένας νέος κοινωφελής οργανισμός ο οποίος δημιουργήθηκε από την Kaizen Gaming, μία από τις μεγαλύτερες GameTech εταιρίες στον κόσμο, με συνεχή και γρήγορη ανάπτυξη.

Το έργο, ύψους 3.800.000 ευρώ, περιλαμβάνει την ανακαίνιση χειρουργείων, που αποτελούν την «καρδιά» του νοσοκομείου, των κλινικών του πρώτου ορόφου και του ισογείου, την προσθήκη συστημάτων πυρασφάλειας, καθώς και την ανάπλαση του εξωτερικού του χώρου, ενώ έχει γίνει μελέτη για την προσβασιμότητα των ΑμεΑ.

Σημαντικές ελλείψεις

Από την ίδρυσή του, το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης έχει εξυπηρετήσει χιλιάδες παιδιά, με αποτέλεσμα να εξελιχθεί στον πιο σημαντικό φορέα περίθαλψης παιδιών στη βόρεια Αττική. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια άρχισαν να εμφανίζονται σημαντικές ελλείψεις, οι οποίες με τον καιρό πολλαπλασιάστηκαν, δυσχεραίνοντας τη δουλειά του υγειονομικού προσωπικού και την εξυπηρέτηση των μικρών ασθενών. Το Kaizen Foundation αντιλαμβάνεται τον σημαντικό ρόλο του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης και την άμεση ανάγκη για ανακαίνιση και γίνεται αρωγός σε αυτό το μεγάλο έργο, κάνοντας ένα μεγάλο βήμα προς τη βελτίωση της περίθαλψης για κάθε παιδί που επισκέπτεται το νοσοκομείο. Ετσι, προχωρά σε μια μεγάλου βεληνεκούς δωρεά, μία από τις σημαντικότερες που έχει λάβει μέχρι τώρα το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι οι εργασίες στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης θα υλοποιηθούν σε τέσσερις διακριτές φάσεις με στόχο να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του 2024, χωρίς να διαταραχθεί η συνεχής λειτουργία του νοσοκομείου. Πρόκειται για ένα έργο, για το οποίο το Kaizen Foundation έχει λάβει την υποστήριξη του υπουργείου Υγείας και του διοικητικού προσωπικού του νοσοκομείου, ως αναγνώριση της σημασίας της πρωτοβουλίας για το κοινό καλό. Ποιο είναι όμως το Kaizen Foundation; Το Kaizen Foundation είναι ένας κοινωφελής οργανισμός που προωθεί τη δίκαιη και ισότιμη συμμετοχή στην κοινωνία για όλους. Πρόκειται για έναν νεοσύστατο οργανισμό, χρηματοδοτούμενο αποκλειστικά από την Kaizen Gaming. Η εταιρία έχει δείξει και στο παρελθόν το κοινωνικό της πρόσωπο, ιδιαίτερα στον τομέα της υγείας, όπου, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, μεταξύ άλλων, προχώρησε σε δωρεά υγειονομικού εξοπλισμού, φορητών ΜΕΘ και απινιδωτών.

Κοινωνικός αντίκτυπος

Η ανάγκη για προσφορά ώθησε την εταιρία να ιδρύσει το Kaizen Foundation, ώστε μέσα από αυτό να μπορέσει να υλοποιήσει δράσεις με ακόμη μεγαλύτερο κοινωνικό αντίκτυπο, όπως είναι η ανακαίνιση του Παίδων Πεντέλης. Οπως σημειώνει ο Συνιδρυτής και CEO της Kaizen Gaming, Γιώργος Δασκαλάκης: «Η εκκίνηση του Foundation έρχεται με τη μεγαλύτερη δωρεά που έχουμε πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα και η οποία θα αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο τις ζωές των παιδιών, των οικογενειών και του προσωπικού στο Παίδων Πεντέλης». Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Kaizen Foundation, Πάνος Κωνσταντόπουλος, συμπληρώνει: «Είναι μεγάλη η συγκίνηση που ξεκινάμε από την Ελλάδα και από το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης. Η ανακαίνιση αυτού του νοσοκομείου είναι ένα βήμα προς τη βελτίωση των συνθηκών υγειονομικής περίθαλψης για τα παιδιά μας».

Ποιες είναι οι επόμενες δράσεις του ιδρύματος

Η δράση του Κaizen Foundation ξεκινά το 2024 από την Ελλάδα με το μεγάλο έργο της ανακαίνισης του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης και θα ακολουθήσουν η Μάλτα, η Ρουμανία, η Πορτογαλία και η Βουλγαρία. Οι βασικοί πυλώνες δράσης του ιδρύματος εδράζονται στην κοινωνία, στην εκπαίδευση και στο περιβάλλον, στοχεύοντας να θέσει τις βάσεις για ένα πιο βιώσιμο, δίκαιο και συμπεριληπτικό μέλλον για κάθε άνθρωπο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα