Σομαλοί πήγαν να βιάσουν 35χρονη!

Νύχτα τρόμου για τη γυναίκα, στης οποίας το σπίτι στα Εξάρχεια μπήκαν δύο άνδρες παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα

Ούτε στους πιο άγριους εφιάλτες της δεν θα είχε δει όσα έζησε μέσα στο σπίτι της στα Εξάρχεια μια 35χρονη, που καταμεσής της νύχτας άνοιξε τα μάτια της και είδε πάνω από το κεφάλι της δυο Σομαλούς, οι οποίοι τη λήστεψαν, άνοιξαν το στόμα της για να δουν αν έχει χρυσά δόντια για να την ξεδοντιάσουν, και επιπλέον ο ένας επιχείρησε να τη βιάσει!

Ηταν ξημερώματα Πέμπτης 29 Φεβρουαρίου, όταν το ρολόι στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, στην οδό Ρεθύμνου στα Εξάρχεια, έδειχνε 5 και 20 τα ξημερώματα. Η 35χρονη κομμώτρια, που ζει μόνη, κοιμόταν με το φως αναμμένο, όταν ξαφνικά ξυπνά αφού αντιλαμβάνεται παρουσία στον χώρο. Ανοίγοντας τα μάτια της αντικρίζει δύο μαύρες φιγούρες πάνω από το κεφάλι της. Είναι δυο νεαροί Σομαλοί που είχαν εισβάλει σαν αιλουροειδή από το μπαλκόνι της, παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα, και κρατώντας κατσαβίδια στα χέρια την απειλούν και της λένε «μη φωνάξεις».

Τρομοκρατημένη η γυναίκα τυλίγεται στην κουβέρτα της και τους λέει «ψάξτε και πάρτε ό,τι θέλετε, αλλά μη με πειράξετε»! Ο ένας Αφρικανός μένει στο υπνοδωμάτιο μαζί της, ενώ ο συνεργός του αρχίζει να ψάχνει το διαμέρισμα. Ο Σομαλός, όμως, άρχισε να κυριεύεται από αμόκ βιασμού. Ξαναμμένος, αρχίζει να επαναλαμβάνει συνεχώς τη φράση «μόνο εγώ», ενώ τη ρωτά αν έχει «αγόρι» και αν θέλει να κάνουν σεξ! Ο Σομαλός, τυφλωμένος από ορμές, αρχίζει να μαλάζει το μόριό του και κάνει κίνηση να το ακουμπήσει πάνω στο κορμί της γυναίκας.

Η 35χρονη κομμώτρια, με τεράστια αποθέματα ψυχραιμίας, παραμένει τυλιγμένη με την κουβέρτα και του απαντά σε έντονο ύφος ότι δεν θέλει. Ο συνεργός του ακούει την ένταση και επιστρέφει στο υπνοδωμάτιο. Οι δύο 20χρονοι Αφρικανοί, πάντα με την απειλή κατσαβιδιού, αλλάζουν ρόλους και ο συνεργός του μένει στον χώρο, ενώ ο έτερος αποχωρεί για να ψάξει εκείνος το διαμέρισμα.

Αλλά και ο δεύτερος ληστής, με την απειλή κατσαβιδιού, εκτείνει το πόδι του στο κρεβάτι της 35χρονης και χουφτώνει το μόριό του πάνω από τη φόρμα που φοράει, επιχειρώντας να αγγίξει την 35χρονη. Η γυναίκα με έντονη φωνή τού ζητά να σταματήσει και ο συνεργός του, φοβισμένος από την ένταση, επιστρέφει στο υπνοδωμάτιο με την τσάντα της, η οποία περιείχε 1.050 ευρώ.

Καταγγελία

Στη συνέχεια, λίγο πριν αποχωρήσουν, ένας από τους δύο την ακινητοποιεί, χώνει τα δάχτυλά του στο στόμα της και το ανοίγει για να διαπιστώσει αν έχει χρυσά δόντια, ώστε να της τα βγάλει! Το επόμενο πρωί, η 35χρονη κατήγγειλε όσα βίωσε στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων, καθώς είναι από τις αστυνομικές υπηρεσίες του κέντρου της Αθήνας που τα βράδια, λόγω έλλειψης προσωπικού, κατεβάζει… ρολά! Το πρωί της περασμένης Δευτέρας, έπειτα από μεθοδικές αναζητήσεις της Ασφάλειας Εξαρχείων και του Αγίου Παντελεήμονα σε στέκια Σομαλών, εντοπίστηκε ο ένας από τους δράστες στη συμβολή των οδών Μιχαήλ Βόδα και Διδότου. Το εξοργιστικό είναι πως ο ίδιος είχε συλληφθεί πριν από τρεις ημέρες, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και τον άφησε ελεύθερο, ενώ δεν είχαν καταχωριστεί τα αποτυπώματά του στη Σήμανση.

Ο 20χρονος ομολόγησε τις πράξεις του και «έδωσε» τον συνομήλικο συνεργό του. Οπως είπε, έως το 2022 διέμενε ως «ασυνόδευτο ανήλικο» στη ΜΚΟ «Ηλιαχτίδα» και ο συνομήλικος συνεργός του σε δομή στην Κυψέλη. Τελευταία γνωστή διαμονή του ήταν ένα διαμέρισμα στα Εξάρχεια. Αυτό το διαμέρισμα το είχε Ολλανδός που ζούσε έξι μήνες στη χώρα μας και έξι στην πατρίδα του. Ο Σομαλός το είχε διαρρήξει και είχε εγκατασταθεί εκεί σαν… κύριος. Στο ποινικό μητρώο των δύο υπάρχουν ληστείες, διαρρήξεις και κλοπές. Ο 20χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη (14/3), ενώ οι αναζητήσεις για τον συνεργό του συνεχίζονται.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα