Αγρότης κατηγορείται για βιασμό 11χρονης!

Ο 66χρονος θα δικαστεί με καθυστέρηση 10 ετών, καθώς τα προηγούμενα χρόνια το κορίτσι δεν είχε το θάρρος να αποκαλύψει όσα βίωνε

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λάρισας θα καθίσει γαιοκτήμονας της Θεσσαλίας, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της 11χρονης κόρης εργαζόμενης στα χωράφια του.

Ο 66χρονος, που καλλιεργεί και εμπορεύεται αγροτικά προϊόντα, θα δικαστεί για την κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένη και σε απόπειρα και τη διενέργεια γενετήσιων πράξεων με ανήλικη που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και με ανήλικη που συμπλήρωσε τα 12 και όχι τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση, με καθυστέρηση δέκα ετών, καθώς τα προηγούμενα χρόνια το κορίτσι δεν είχε το θάρρος να αποκαλύψει στους γονείς του όσα βίωσε, αφού το είχε απειλήσει πως θα πάει στη φυλακή, ενώ θα έχαναν τη δουλειά τους η μητέρα και τα δύο του αδέρφια, που εργάζονταν στα χωράφια του κατηγορουμένου από το 2012.

Από το 2014

Ομως πριν από τέσσερα χρόνια, στα 17 της, βρήκε το θάρρος και αποκάλυψε ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης επί σειρά ετών από τον γαιοκτήμονα. Τότε η γυναίκα, όπως και τα αδέρφια του κοριτσιού έφυγαν από τη δούλεψή του και υπέβαλε μήνυση στην Αστυνομία. Το κορίτσι αποκάλυψε στους αστυνομικούς, παρουσία παιδοψυχολόγου, τη σεξουαλική του κακοποίηση.

Ολα άρχισαν τον Ιούλιο του 2014, όταν ο γαιοκτήμονας -56 ετών τότε- είχε πάρει το τότε 11χρονο κοριτσάκι με το αγροτικό του όχημα δήθεν για να μεταφέρουν αγροτικά προϊόντα. Την παρέσυρε σε ερημικά χωράφια και στη συνέχεια τη φίλησε, έβγαλε τα ρούχα και το εσώρουχο της μικρής και τη βίασε στην καρότσα του αγροτικού οχήματος.

Η σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού φέρεται ότι συνεχίστηκε τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, ο δράστης τής έλεγε ότι έχουν «σχέση», ενώ ήταν οικογενειακός φίλος, κάνοντας δώρα στη μητέρα και στα αδέρφια της. Στη μικρή είχε προσφέρει κινητό τηλέφωνο αλλά και εσώρουχα, ενώ είχε επιδιώξει να την απομακρύνει από την οικογένειά της για να μείνει μόνη της σε άλλο σπίτι, «ερωτική φωλιά» που θα μίσθωνε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του κοριτσιού Νίκο Αλεξανδρή, ο δράστης είχε πείσει το παιδί ότι έχουν δεσμό και πως είναι προς το συμφέρον του να μην αποκαλύψει τις πράξεις του. Καταγγέλλει, δε, ότι ο κατηγορούμενος πρόσφερε χρήματα σε μάρτυρες για να καταθέσουν εναντίον του κοριτσιού. Ο κατηγορούμενος αρνείται τις σε βάρος του κατηγορίες, χαρακτηρίζοντας μυθεύματα όσα του καταλογίζει η κοπέλα, που είναι σήμερα 21 ετών. Πάντως, παραδέχεται ότι είχε κάνει δώρα στην ίδια και την οικογένειά της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα