Μαστροπεία: Συνομιλίες «φωτιά» «καίνε» την 25χρονη αρχηγό!

Οσα συζητούσε η Μαρία Σ. στα social media με τα ανήλικα κορίτσια για τις ταρίφες και τα ερωτικά ραντεβού με τους «πελάτες» που πλήρωναν αδρά

Συνομιλίες «φωτιά», που «καίνε» την 25χρονη φερόμενη ως «εγκέφαλο» του νέου κυκλώματος μαστροπείας που εκμεταλλευόταν νεαρά κορίτσια, ηλικίας από 15 έως 17 χρόνων, έχουν στα χέρια τους οι διωκτικές Αρχές!

Σε μία από αυτές, που είδε το φως της δημοσιότητας, η 25χρονη Μαρία Σ., η οποία κατηγορείται ότι διευκόλυνε ανήλικες στην εύρεση «πελατών» για πληρωμένες ερωτικές συνευρέσεις, ακούγεται να ζητά 100 ευρώ από ένα από τα κορίτσια που είχαν πιαστεί στα δίχτυα του κυκλώματος, με εκείνο να της απαντά πως αυτό είναι άδικο. Η 25χρονη «μαντάμ», η οποία φέρεται ότι λάμβανε μέρος των χρημάτων που αποκόμιζε κάθε ανήλικη από τα «ροζ» ραντεβού, συνήθως 50 έως 100 ευρώ, φέρεται επίσης ότι έκανε live streaming στο Ιnstagram.

Μόλις ενεργοποιούσε το βίντεο, άρχιζαν να εμφανίζονται άνδρες όλων των ηλικιών (διαδικτυακοί φίλοι της) και συμμετείχαν σε δημόσιες συζητήσεις. Μάλιστα, σε ένα από τα βίντεο ακούγεται μία φίλη της να της λέει «μη βάζεις γέρους στις συνομιλίες», με εκείνη να απαντά: «Γέρους θα βάζω, πώς θα κερδίσω αλλιώς;»

Στις online συζητήσεις συμμετείχαν, εκτός από τους ενδιαφερόμενους άνδρες, ανήλικα κορίτσια, τα οποία εμφανίζονταν δημόσια, μέσω κάμερας, και επιδείκνυαν στους ακολούθους τις… ακριβές αγορές τους, όπως κολόνιες και τσάντες. Με τον τρόπο αυτό, διαφημίζοντας εύκολο και γρήγορο χρήμα, προσπαθούσαν να δελεάσουν και άλλα κορίτσια, προκειμένου να ακολουθήσουν τον «δρόμο» τους, αλλά και να προσελκύσουν νέα… πελατεία!

Την ίδια ώρα, σε μία από τις συνομιλίες που είχαν θύματα του κυκλώματος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζονται μετανιωμένα για το γεγονός ότι παρασύρθηκαν από την 25χρονη «αρχηγό», η οποία κατηγορείται επίσης ότι πήγαινε στα ραντεβού της φρίκης κάποια από τα κορίτσια. Συγκεκριμένα, θύμα του κυκλώματος γράφει σε φίλη του: «Ανησυχώ, δεν θα βγει σε καλό αυτή η ιστορία. Η… (25χρονη) φταίει για όλα… Δες πού καταντήσαμε, ρε μπρο…» Αποκαλυπτικός της δράσης της 25χρονης μαστροπού και της ψυχολογικής πίεσης που φέρεται ότι ασκούσε η ίδια στα νεαρά κορίτσια, τα οποία εξωθούσε στην πορνεία, είναι και ο παρακάτω διάλογος, που αφορά τη μοιρασιά των κερδών από τα «ροζ» ραντεβού:

25χρονη: «Πάρε 150 εσύ, 150 η …»

Ανήλικη: «Ρε φίλε, και εσύ να βγάλεις 100 και να μην κάνεις τίποτα, είναι άδικο. Γιατί έτσι δεν…»

25χρονη: «Σου απάντησε η …;»

Ανήλικη: «Αν είναι, πάω με άλλους και κανονίζω».

Σε άλλη συνομιλία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές Αρχές ακούγεται η Μαρία Σ. να λέει σε ένα κορίτσι ότι κρατάει τη μερίδα του λέοντος από τη συμφωνημένη αμοιβή, επειδή η ίδια δεν… έχει γονείς, για να τη στηρίξουν οικονομικά!

Ανήλικη: «Εσύ, μ… βγάζεις 100. Μισά, έτσι».

25χρονη: «Εγώ δεν έχω, φίλε, και ούτε κάνω, αν έκανα κι εγώ στα… μου, αλλά ξέρεις ότι δεν έχω κανέναν να μου δίνει λεφτά. Αν είχα γονείς, οκ…»

Ανήλικη: «Ναι, αλλά αν είναι να μείνω με 50 και η… και να έχεις εσύ 100».

25χρονη: «Εγώ με αυτά τρώω, κάνω, αν δεν έχω και με αυτά μ… δεν τρώω καν και το ξέρεις. Εντάξει, ναι, έχετε, όμως, γονείς, φαΐ κ.λπ. Εγώ δεν το κάνω και το ξέρεις. Εδώ το κάνω με αυτόν που θέλω. Ναι, σε σπίτι ζω, αλλά δεν με ταΐζουν εδώ… Η… λείπει συνέχεια, τέσπα, ναι».

Ανήλικη: «Εντάξει, ναι. Κανόνισε και πες μου πόσα η καθεμία».

25χρονη: «Σας αγαπώ και το ξέρεις. Αλλά τώρα που χώρισα ειδικά ξέρεις ότι δεν έχω τίποτα… Μ…α εδώ και η … δεν μου δίνει καν, ξέρω ‘γω».

Το ίδιο σοκαριστικοί είναι κάποιοι διάλογοι ανάμεσα στα ανήλικα call girls και σε «πελάτες» του κυκλώματος που πλήρωναν αδρά με χρήματα ή και με κόκα, προκειμένου να ικανοποιούν τις ορέξεις τους. Σε έναν από αυτούς, ένας «πελάτης» εξηγεί πως δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με την ηλικία της ανήλικης και παραδέχεται ότι στο παρελθόν είχε προσφέρει κοκαΐνη σε κοπέλες που του είχαν ζητήσει.

Ανήλικη: «Ρε, άκουσέ με, σου είπα είμαι 17. Δεν έχω κλείσει τα 18 ακόμη».

Πελάτης: «Καλά και 16 να ήσουν πάλι θέμα δεν θα είχα. Να σου πω, με έχεις γκριντζάρει λίγο που με έκανες μπλοκ και εδώ δεν με δέχεσαι, είναι λίγο κάπως, το βλέπεις; Τελικά, πίνεις, κοπέλα μου, να φέρω τίποτα;»

Ανήλικη: «Οχι, δεν πίνω».

Πελάτης: «Οκ, εγώ μόνο μαύρο, αλλά έχω και κοκαΐνη για τις γκόμενες που μου ζητάνε. Θα πας σπίτι σήμερα νωρίς, τι φάση;»

Ανήλικη: «Ναι, ρε συ, έχω τα δικά μου κι εγώ, κατάλαβες τώρα, είμαι ακόμα 17».

Στη διάθεση των Αρχών υπάρχει, τέλος, και η παρακάτω συνομιλία, στην οποία ένας πελάτης κανονίζει… τρίο με δύο ανήλικα κορίτσια, σε ξενοδοχείο της Αθήνας:

Ανήλικη: «Πού να έρθουμε; Αλλά δεν έχουμε χρήματα για το ταξί».

Πελάτης: «Πού είστε τώρα;»

Ανήλικη: «Γκάζι».

Πελάτης: «Οκ, “σκάω” και πάμε εκεί, Γκάζι, στο ξενοδοχείο, να αράξουμε. Να ξεκινήσω;»

Ανήλικη: «Ωραία, θα έχεις και τα 2.000 μαζί σου; Στείλε φώτο, ακούς; Ασ’ το αύριο».

Πελάτης: «Οκ, αλλά θα φέρεις και τη φίλη σου, εντάξει;»


Τον έμπλεξαν, λένε οι γονείς του 36χρονου με νανισμό

Ανάμεσα στους συλληφθέντες για το νέο κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών που εξάρθρωσε η Αστυνομία βρίσκεται ένας 36χρονος με νανισμό, ο οποίος κατηγορείται ότι μετέφερε δύο ανήλικες σε πάρτι εκτός Αθηνών, προκειμένου να συνευρεθούν με δύο άνδρες. Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται ότι είχε πάρει μέρος στο κλιπ της Ελένης Φουρέιρα για το τραγούδι «Oh Mami»!

Πάντως, οι γονείς του 36χρονου δηλώνουν πως ο γιος τους δεν έχει καμία σχέση με το κύκλωμα, τονίζοντας ότι έμπλεξε από αφέλεια. «Εχουμε σαστίσει και έχουμε διαλυθεί ως οικογένεια» δήλωσε ο πατέρας του 36χρονου, ενώ η μητέρα του ανέφερε: «Πιστεύω ότι το έμπλεξαν το παιδί μου, από την αφέλειά του».


Μέσα από στοιχεία και καταθέσεις ψάχνουν αν εμπλέκονται και άλλα άτομα που διαφεύγουν τη σύλληψη

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η έρευνα των αστυνομικών Αρχών για την πλήρη «χαρτογράφηση» του τρόπου δράσης των μελών του κυκλώματος μαστροπών, το οποίο εξωθούσε στην πορνεία νεαρά κορίτσια, καθώς και για τον εντοπισμό νέων εμπλεκομένων.

Μέσα από καταθέσεις και στοιχεία, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αναλάβει να διαλευκάνουν την υπόθεση εξετάζουν αν στο εν λόγω κύκλωμα εμπλέκονται και άλλα άτομα που διαφεύγουν τη σύλληψη, ενώ επισταμένη είναι και η έρευνα που γίνεται για τους «πελάτες» του κυκλώματος που συνευρίσκονταν ερωτικά με τουλάχιστον επτά ανήλικες, ηλικίας από 15 έως 17 ετών. Το ερώτημα στο οποίο ζητούν απάντηση οι αστυνομικοί είναι αν κάποιοι από αυτούς, εκτός από «πελάτες» της 25χρονης φερόμενης ως εγκεφάλου του νέου κυκλώματος μαστροπείας, υπήρξαν «πελάτες» και της περιβόητης Λορέλα, η οποία συνελήφθη στις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί θα κάνουν «φύλλο και φτερό» τα πανάκριβα κινητά των κοριτσιών στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., αναζητώντας άλλα άτομα που ενδεχομένως είχαν ρόλο στην εκμετάλλευση των ανηλίκων, είτε κλείνοντάς τους ραντεβού είτε μεταφέροντάς τες σε κάποιον πελάτη. Οσον αφορά την 25χρονη Μαρία Σ., η οποία «πάσαρε» τα κορίτσια σε διεστραμμένους άνδρες που πλήρωναν αδρά για κάθε σεξουαλική συνεύρεση, φέρεται ότι τα μετέφερε σε διάφορα νυχτερινά κέντρα στο Γκάζι. Οπως ανέφεραν, μάλιστα, κάποιες μαρτυρίες, λόγω γνωριμιών που είχε, «φρόντιζε να κάθεται σε ένα καλό τραπέζι, περιτριγυρισμένη από τις ανήλικες, που τραβούσαν πάνω τους όλα τα βλέμματα των θαμώνων». Με αυτόν τον τρόπο εξασφάλιζε αφενός ότι τα κορίτσια της θα διασκέδαζαν, αφετέρου ότι από ώρα σε ώρα θα χτυπούσε το τηλέφωνό της από υποψήφιο «πελάτη»!

Στο μεταξύ, «γροθιά στο στομάχι» δίνουν τα λόγια της μητέρας ενός εκ των επτά κοριτσιών που εκδιδόταν από το κύκλωμα. Περιγράφοντας στους αστυνομικούς το αδιέξοδο στο οποίο βρέθηκε όταν η κόρη της έμπλεξε με την 25χρονη μαστροπό, είπε ότι υπήρχαν φορές που έκανε δύο με τρεις ημέρες να μάθει νέα της ανήλικης! «Ολα ξεκίνησαν από την εποχή που η κόρη μου έμπλεξε με την …

Υπήρχαν φορές που έφευγε από το σπίτι και έκανε δύο και τρεις ημέρες να γυρίσει. Οταν την καλούσα στο τηλέφωνο δεν μου απαντούσε και, όταν κάποια στιγμή το σήκωνε, μου έλεγε ότι ήταν με τη φίλη της, αλλά εγώ άκουγα μουσική και πολλές φωνές. Υποψιαζόμουν ότι η κόρη μου εκδιδόταν, αλλά δεν μπορούσα να είμαι και σίγουρη. Εχουν επικοινωνήσει μαζί μου και άλλοι γονείς που ανησυχούσαν για τα παιδιά τους» φέρεται ότι κατέθεσε.

Ορισμένοι από τους γονείς των κοριτσιών, οι οποίοι είχαν ανησυχήσει για τα παιδιά τους, είχαν αποταθεί για βοήθεια στην Εισαγγελία και την Αστυνομία, αλλά «την ίδια στιγμή δεν μπορούσαν να βοηθήσουν τον εαυτό τους και τα παιδιά τους» ανέφερε αστυνομικός που ασχολήθηκε με την υπόθεση. Η νέα υπόθεση μαστροπείας με θύματα νεαρά κορίτσια αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα, κατά τη διάρκεια των απολογιών όλων των κατηγορουμένων, με κάποιους από αυτούς να έχουν πιο… σίγουρη τη θέση τους πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

{{-PCOUNT-}}38{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα