Cabaret: Ενοπλη συμπλοκή με νεκρό

Μαρούσι: Δύο παρέες βγήκαν έξω από το κέντρο όπου διασκέδαζαν, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους

Τις συνθήκες και κυρίως τους δράστες της ένοπλης συμπλοκής, με απολογισμό έναν νεκρό και δύο τραυματίες, έξω από το νυχτερινό κέντρο Cabaret, στο Μαρούσι, αναζητούν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, καθώς οι εμπλεκόμενοι δεν δείχνουν διάθεση να συνεργαστούν με τις Αρχές.

Ολα άρχισαν όταν στο Cabaret, στη λεωφόρο Κηφισίας 10-12, είχε ολοκληρώσει το πρόγραμμά του ο Νίκος Απέργης, ενώ στη σκηνή βρισκόταν η τραγουδίστρια Μαλού. Εξω από το κέντρο βγήκαν -άγνωστο για ποιο λόγο- δράστης και θύμα με τις παρέες τους προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους. Δεν έχει διευκρινιστεί εάν οι δύο πλευρές των νεαρών γνωρίζονταν, αλλά για κάποιο λόγο συνεπλάκησαν. Ωστόσο από τα έως τώρα ευρήματα εξετάζεται ο 23χρονος, ο οποίος οπλοφορούσε, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής να επιχείρησε να χρησιμοποιήσει το όπλο του, ωστόσο δεν πυροβόλησε, καθώς κανείς δεν άκουσε πυροβολισμό (πιθανώς υπήρξε εμπλοκή του όπλου, το οποίο απέβαλε τη σφαίρα από τη θαλάμη).

Ο δράστης πάνω στη συμπλοκή πρόλαβε και κάρφωσε με μαχαίρι στον λαιμό τον 23χρονο. Εξάλλου, πάνω στην αναμπουμπούλα τράπηκε σε φυγή, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί δεν είναι μακριά από την ταυτοποίησή του. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και ασθενοφόρο, που παρέλαβε το νεαρό θύμα αιμόφυρτο και χωρίς τις αισθήσεις του, όμως κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Επίσης, ακόμα δύο άτομα τραυματίστηκαν. Ο ένας, 26 χρόνων στρατιώτης, φέρει τραύμα στην κοιλιά και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και ο άλλος, ηλικίας 23 ετών, φέρει μαχαιριά στην ωμοπλάτη. Ο τελευταίος πήγε μόνος του στο ΚΑΤ, όμως δεν εφημέρευε, και κατέληξε στον Ερυθρό Σταυρό. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι σταμάτησε διερχόμενο αυτοκίνητο και ζήτησε από τον οδηγό να τον μεταφέρει, ενώ είναι αρνητικός και καθόλου συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς. Το 23χρονο θύμα, καθώς και ο ένας εκ των τραυματιών είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για ναρκωτικά και ληστείες. Ο 26χρονος στρατιώτης είχε λευκό ποινικό μητρώο μεταφέρθηκε από το Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Και οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται φρουρούμενοι. Από την αυτοψία που έκαναν στη σκηνή του αίματος οι αστυνομικοί μέσα σε γλάστρα εντόπισαν μία σφαίρα και ένα πιστόλι, τα οποία έχουν αποσταλεί για εργαστηριακή βαλλιστική εξέταση.

Η υπόθεση είναι πολύ μπερδεμένη, όμως κάποια στοιχεία δείχνουν ότι, πέρα από το θύμα που είχε πιστόλι, τουλάχιστον δύο άτομα από τις δύο παρέες χρησιμοποίησαν μαχαίρια. Μάρτυρας που βρισκόταν στο κέντρο περιέγραψε: «Είδα αίματα γύρω από το μαγαζί, περίπου 70 μέτρα μακριά από το σημείο όπου έγινε η δολοφονία. Ολα έγιναν σε δευτερόλεπτα. Φαίνεται πως ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Δεν μας άφηνε η Αστυνομία να βγούμε από το μαγαζί. Μας είχαν όλους μέσα στο μαγαζί, γιατί πίστευαν πως ο δράστης κρύφτηκε στο μαγαζί. Επειτα από μισή ώρα μάς άφησαν να βγούμε, ενώ μας περνούσαν από σκάνερ».

Η τραγουδίστρια Μαλού, σε ερώτηση για το ένοπλο επεισόδιο μ’ έναν νεκρό και δύο τραυματίες, ανέφερε: «Τραγουδούσα εκείνη την ώρα. Δεν κατάλαβα τίποτα. Δεν διακόπηκε το πρόγραμμα. Οταν βγήκα έξω, είδα την Αστυνομία και έμαθα για το περιστατικό». Για τις συνθήκες και τα ακριβή γεγονότα οι αστυνομικοί έχουν περισυλλέξει βίντεο από κάμερες. Εξάλλου, αναμένονται οι καταθέσεις των δύο τραυματιών και μεταφέρθηκαν εννέα άτομα για να καταθέσουν για το φονικό.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα