Σοκάρει η εικόνα της 40χρονης στο Κορωπί: «Δεν με έδειρε ο σύζυγός μου, μπορεί να με ξυλοκόπησαν οι… γείτονες» (βίντεο)

Mε τα σημάδια στο πρόσωπο της να αποτυπώνουν τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη, η Άγκνες μίλησε μέσα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται για τα όσα συνέβησαν στο σπίτι της στο Κορωπί.

Από τις δηλώσεις της φαίνεται πως δεν επιθυμεί να απομακρυνθεί από τον σύντροφό της και μάλιστα τον καλύπτει, χαρακτηρίζοντας «λάθος» τη σύλληψή του παρά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη.

«Ακόμη δεν θυμάμαι καθαρά τι έγινε. Ακόμη δεν έχω το κινητό μου, το αυτοκίνητό μου, θυμάμαι ότι υποτίθεται πως θα πηγαίναμε να πάρουμε τον … (σύντροφό της) από το αεροδρόμιο, υποτίθεται ότι θα ερχόταν και ήταν τα γενέθλιά του. Τώρα εάν αυτό συνέβη ή όχι, δεν θυμάμαι», δήλωσε μιλώντας στο Live News και το Mega.

«Δεν θυμάμαι τι έγινε. Μπορεί να με έδειραν οι γείτονες»

Η ίδια αναφέρει ότι από τα χτυπήματα που δέχθηκε στο πρόσωπο και το κεφάλι δεν θυμάται τίποτα, ενώ μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει λάθος την σύλληψη του συντρόφου της.

  • Δημ: Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον… γιατί ισχυρίζονται ότι ήταν εκείνος που σας χτύπησε.
  • Άγκνες: Αυτό δεν μπορώ να το πω ακόμη. Γιατί δεν η μνήμη μου… ακόμη δεν θυμάμαι τα πάντα. Μπορεί να γύρισε σπίτι και να με βρήκε. Αλλά δεν νομίζω ότι ήταν εκείνος που μου επιτέθηκε. Δεν το πιστεύω. Γιατί ο πατέρας των παιδιών μου, που μένει στο εξωτερικό να επιστρέψει και να μου επιτεθεί; Αυτό είναι πολύ τρελό. Όχι. Καημένε… . Και καημένη οικογένειά μας… τόσες φήμες και διάφορα… στην πραγματικότητα είμαστε μια κανονική οικογένεια. Έχουμε τα θέματά μας, όλοι έχουμε θέματα.
  • Δημ: Ο … μπήκε στη φυλακή γι’ αυτήν την επίθεση.
  • Άγκνες: Ναι και δεν νομίζω ότι είναι σωστό. Περιμένω να επανέλθει η μνήμη μου.

Ο σύντροφος της υποστήριξε ότι η γυναίκα έπεσε θύμα ληστών που μπήκαν στο σπίτι τους, εκείνη όμως παρουσιάζει ένα άλλο σενάριο μέσω του Live News.

  • Δημ: Και ποιος σας επιτέθηκε;
  • Άγκνες: Μπορεί να ήταν οι γείτονες. Καπνίζω. Βγαίνω έξω όταν βάζω τα παιδιά μου για ύπνο το βράδυ και τους έχω ακούσει να το σχολιάζουν. Ότι “δεν καπνίζει μέσα, ότι καπνίζει έξω”. Έχω δύο μικρά παιδιά, γιατί να καπνίζω μέσα; Ίσως μυρίζουν τα σπίτια τους ή κάτι.
  • Δημ: Ανησυχείτε για τα παιδιά σας;
  • Άγκνες: Ναι, ανησυχώ για τα παιδιά μου. Δεν έχω υπάρξει ποτέ, ποτέ χώρια τους απ’ όταν γεννήθηκαν. Με κανένα από τα δύο. Και το μωρό μου. Το θηλάζω το μωρό μου. Και θέλω να τα αγκαλιάσω. Το μόνο που χρειάζομαι είναι να είμαστε μαζί, ξανά μαζί η οικογένειά μας, τα παιδιά μας κι εγώ. Και με τον… θα βρούμε λύση στην πορεία, όταν επανέλθει η μνήμη μου. Αλλά αυτή τη στιγμή χρειάζομαι τα παιδιά μου κι αυτά εμένα».

«Αρνείται ότι έχει πέσει ξανά θύμα ξυλοδαρμού»

Η 40χρονη περιέγραψε μια φυσιολογική καθημερινότητα:

  • Άγκνες: Είμαστε γονείς, μεγαλώνουμε παιδιά μαζί, δεν έχουμε μια υπέροχη σχέση αλλά έχουμε μια σχέση αγάπης όταν είμαστε μαζί. Και μιλάμε κάθε βράδυ, μιλά με τα παιδιά μου στο τηλέφωνο, η ώρα του δείπνου είναι πολύ χαρούμενη στιγμή, κάθε βράδυ, ακόμη κι όταν είναι μακριά και ανυπομονούμε για την επιστροφή του.
  • Δημ: Κάποιοι λένε ότι τα τελευταία χρόνια έχετε προβλήματα με τον …
  • Άγκνες: Τα τελευταία χρόνια, επειδή έφυγε για να δουλέψει στο εξωτερικό και με άφησε με ένα μωρό που ήταν 4 μηνών κι ήμουν μόνη μου με τα αγόρι και το μωρό και ήμουν στενοχωρημένη. Ήθελα η οικογένειά μας να είναι μαζί αλλά μετά δεν ήμουν βέβαιη και δεν ήθελα να μετακομίσουμε στην Εσθονία. Κι έτσι περίμενε. Ήμουν υπομονετική. Μήνα τον μήνα, βράδυ το βράδυ και η ζωή προχωρούσε.
  • Δημ: Ξέρω ότι ο … σας επιτέθηκε το 2023.
  • Άγκνες: Ήταν μια κοινή… ένας καβγάς που είχαμε.
  • Δημ: Τσακωθήκατε;
  • Άγκνες: Είχαμε έναν τσακωμό. Ήταν ένας ενδοοικογενειακός καβγάς. Τίποτα το ιδιαίτερο.

«Έχουμε διαφωνίες αλλά είμαστε μια κανονική οικογένεια»

Στην ερώτηση αν προσπαθεί να προστατεύσει τον σύντροφό της απάντησε:

  • Δημ: Κάποιοι λένε ότι προσπαθείτε να τον προστατεύσετε γιατί τον αγαπάτε υπερβολικά.
  • Άγκνες: Τον αγαπώ σαν σύντροφο. Είναι ο πατέρας των παιδιών μου. Αλλά έχουμε θέματα. Έχουμε θέματα, έχουμε διαφωνίες και τέτοια πράγματα αλλά είμαστε μια κανονική οικογένεια. Οι ξυλοδαρμοί όμως, δεν είναι μια συνήθης κατάσταση. Σίγουρα όχι. Δεν συμβαίνει συχνά αλλά συνήθως, όταν τσακωνόμαστε κλείνουμε τις πόρτες και δεν μιλάμε μεταξύ μας κι αυτό είναι όλο. Είχα πολλές κακές σχέσεις και καλές στο παρελθόν. Δυστυχώς ο …(σύντροφός της) δεν είναι ο πρώτος άνδρας στη ζωή μου.
  • Δημ: Ξέρω ότι σας χτυπούσε.
  • Άγκνες: Ναι, όποτε συμβεί κάτι τέτοιο λες όχι και αντίο.

Η 40χρονη αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο τις επόμενες ώρες, ερώτημα ωστόσο παραμένει αν όντως λόγω των χτυπημάτων η ίδια έχει ξεχάσει τα όσα φρικτά συνέβησαν μέσα στο σπίτι της ή πρόκειται για ακόμη μία προσπάθεια να προστατέψει τον 50χρονο λόγω της υπερβολικής αγάπης που του έχει.

«Είδα την σύντροφό μου χτυπημένη»

Ο 50χρονος σύντροφος της πήρε τον δρόμο για την φυλακή καθώς ο ισχυρισμός του ότι το σπίτι τους έγινε στόχος διαρρηκτών δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα. Ο σύντροφος της 40χρονης και κατηγορούμενος σε αποκλειστική του δήλωση στο Live News ανέφερε:

«Γύριζα από το αεροδρόμιο εκείνη την ημέρα. Έχω και το αποδεικτικό εισιτήριο της πτήσης μου. Μπήκα στο σπίτι. Δεν παρατήρησα να υπάρχουν ίχνη παραβίασης. Είδα την σύντροφό μου χτυπημένη και αμέσως κάλεσα την αστυνομία για βοήθεια. Την τράβηξα και φωτογραφία την οποία έχω στο κινητό μου και φαίνονται τα σημάδια κακοποίησης.

Παρατήρησα ότι στον χώρο υπήρχαν λεκέδες αίματος που ήταν ξεραμένοι και θεωρώ ότι ίσως την ίδια μέρα αλλά πολύ νωρίτερα χτυπήθηκε. Δεν το έχω κάνει εγώ. Δεν θα πείραζα ούτε την ίδια ούτε το παιδί. Θέλω να γίνει καλά και περιμένω και την ίδια να καταθέσει όσα ξέρει».









spot_img

Ροή ειδήσεων







spot_img

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ