Νέα εβδομάδα με μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις άνω των 45 λεπτών στους δρόμους – Δείτε live την κίνηση

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι από νωρίς το πρωί η κίνηση σε κεντρικές λεωφόρους της Αττικής, με χιλιάδες οδηγούς να αντιμετωπίζουν μεγάλες καθυστερήσεις, που σε ορισμένα σημεία φτάνουν έως και τα 45 λεπτά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στον Κηφισό και στην Αττική Οδό, όπου ένα τροχαίο ατύχημα έχει επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την κυκλοφορία.

Στον Κηφισό, η κίνηση στη κάθοδο ξεκινά από τη Μεταμόρφωση και συνεχίζεται αδιάκοπα μέχρι και μετά τα ΚΤΕΛ, δημιουργώντας μεγάλες ουρές οχημάτων. Στην άνοδο, οι καθυστερήσεις παρατηρούνται από το ύψος του Ρέντη έως τη Λυκόβρυση, με την κυκλοφορία να διεξάγεται με χαμηλές ταχύτητες.

  • Δείτε live την κίνηση στις κεντρικές οδικές αρτηρίες πατώντας εδώ.

Στην Αττική Οδό, τροχαίο στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, στο ύψος του κόμβου Κύμης, προκάλεσε εκτεταμένο μποτιλιάρισμα. Οι οδηγοί καταγράφουν καθυστερήσεις άνω των 45 λεπτών από την Περιφερειακή Αιγάλεω έως τη λεωφόρο Κηφισίας. Αντίστοιχα, στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, οι καθυστερήσεις φτάνουν τα 15 έως 20 λεπτά, από το ύψος της Μαραθώνος έως την Κηφισιά.

Αυξημένη κίνηση καταγράφεται και στην Περιφερειακή Υμηττού, όπου η ταλαιπωρία διαρκεί 20 με 25 λεπτά από την Αγία Παρασκευή έως την Κηφισίας.

Σε ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητες κινείται η κυκλοφορία και σε άλλους μεγάλους οδικούς άξονες: τμηματικά στην Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, στη Μεσογείων, στην ανηφόρα του Καρέα, στην παραλιακή προς Πειραιά μετά τη Συγγρού, καθώς και στις λεωφόρους Βασιλίσσης Σοφίας και Βασιλέως Κωνσταντίνου.












Advertisement 3
spot_img

Ροή ειδήσεων

spot_img

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ