Στο αυτόφωρο ο 20χρονος
Ένας 20χρονος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και θα κρατηθεί μέχρι το Μεγάλο Σάββατο, καθώς κατηγορείται για εμπλοκή σε οπαδική επίθεση εναντίον ανήλικου στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.
Συγκατηγορούμενος του είναι ένας 15χρονος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.
Σε βάρος του 20χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για απλή συνέργεια σε πράξη βίας με αθλητικό υπόβαθρο. Η δίκη του ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης , με απόφαση να παραμείνεi υπό κράτηση έως τότε.
Αντίθετα, ο ανήλικος συγκατηγορούμενός του αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η δικογραφία διαχωρίστηκε ως προς το πρόσωπό του. Στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται και ο πατέρας του 15χρονου, ο οποίος κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Συνελήφθη και αφέθηκε επίσης ελεύθερος.