Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας μοτοσικλετιστής σήμερα το πρωί, αφού ενεπλάκη σε τροχαίο, στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, στον Ασπρόπυργο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας εξετράπη της πορείας της, χωρίς να έχουν διευκρινιστεί τα ακριβή αίτια, και στη συνέχεια ανετράπη. Η σφοδρότητα της πτώσης αποδείχθηκε μοιραία, καθώς ο αναβάτης υπέστη θανάσιμα τραύματα.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και δυνάμεις της Τροχαίας, ωστόσο, παρά την ταχεία ανταπόκριση, ο δικυκλιστής είχε ήδη υποκύψει στα τραύματά του.
Η λεωφόρος ΝΑΤΟ παρέμεινε για κάποιο διάστημα υπό τον έλεγχο της Τροχαίας, προκειμένου να διευκολυνθεί η επιχείρηση και να καταγραφούν τα στοιχεία του δυστυχήματος.
Την ίδια στιγμή, οι αρμόδιες Αρχές διεξάγουν έρευνα με σκοπό να πέσει άπλετο «φως» στις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο, εξετάζοντας όλα τα πιθανά ενδεχόμενα που οδήγησαν στην εκτροπή και την ανατροπή της μοτοσικλέτας.



