Στη δικαιοσύνη 37χρονος που φέρεται να ετοίμαζε επιθέσεις κατά Ισραηλινών
Ο 37χρονος Παλαιστίνιος, που κατηγορείται για εμπλοκή σε δράσεις με στόχο ισραηλινά συμφέροντα, κλήθηκε να απολογηθεί την Πέμπτη (11/6) από τον Ανακριτή.
Στα δικαστήρια παρουσιάστηκε υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας και χωρίς δικηγόρο να τον συνοδεύει κατά την παρουσία του ενώπιον του Εισαγγελέα και του Ανακριτή.
Σύμφωνα με τις κατηγορίες, ο άνδρας φέρεται να σχεδίαζε επιθέσεις με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς.
Διώκεται για σειρά αδικημάτων, μεταξύ των οποίων η συγκρότηση και η ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση, η εκπαίδευση στην κατασκευή και χρήση εκρηκτικών για την τέλεση τρομοκρατικών ενεργειών, η πραγματοποίηση ταξιδιού με σκοπό την παρακολούθηση σχετικής εκπαίδευσης και η παροχή αξιόποινης υποστήριξης για τρομοκρατικούς σκοπούς.
