Άγριο επεισόδιο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 65χρονου σημειώθηκε την Τετάρτη σε αγροτική περιοχή στα Φαλάσαρνα της Κρήτης, με αφορμή τις καταστροφές που προκάλεσε ένα κοπάδι ζώων.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο 65χρονος μετέβη στο κτήμα του και διαπίστωσε ότι περίπου 150 πρόβατα είχαν εισβάλει στην ιδιοκτησία του, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές. Αναζητώντας τον υπεύθυνο, εντόπισε σε κοντινή απόσταση μέσα σε ένα αυτοκίνητο τον 55χρονο κτηνοτρόφο, ο οποίος επέβλεπε τα ζώα. Ο ιδιοκτήτης του χωραφιού τον πλησίασε για να διαμαρτυρηθεί, όμως η λογομαχία ξέφυγε γρήγορα από κάθε έλεγχο.
Κατά τη διάρκεια του καυγά, ο 55χρονος έβγαλε ένα ψαλίδι κουράς προβάτων και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του 65χρονου. Στη συμπλοκή που ακολούθησε, το θύμα τραυματίστηκε στα χέρια στην προσπάθειά του να αμυνθεί. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ ο δράστης διέφυγε από το σημείο και αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.
