Ο 75χρονος άνδρας που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο με «γουρούνα» στη Μυρτιά Ηλείας, κατέληξε μετά από πολύμηνη νοσηλεία.
Ο ηλικιωμένος νοσηλευόταν επί αρκετές ημέρες στο Νοσοκομείο του Ρίου, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να επιβιώσει από τα βαριά τραύματά του.
Το ατύχημα έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (8/8), στη Μυρτιά, κοντά στη διασταύρωση για τον Άγιο Ηλία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 75χρονος έχασε τον έλεγχο της «γουρούνας» που οδηγούσε, με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί και να ανατραπεί. Ο οδηγός τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, κυρίως στο κεφάλι, αλλά και σε άλλα σημεία του σώματός του.
Αρχικά διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Πύργου, ωστόσο η κατάσταση κρίθηκε τόσο κρίσιμη που απαιτήθηκε η μεταφορά του στο Νοσοκομείο του Ρίου, όπου παρέμεινε υπό θεραπεία. Παρά τις προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, η υγεία του επιδεινώθηκε και τελικά υπέκυψε στα τραύματά του, αφήνοντας τους δικούς του ανθρώπους σε βαθιά θλίψη.
