Τα Δεκεμβριανά της Αριστεράς

Σήμερα συμπληρώνονται 70 έτη από το ξέσπασμα των Δεκεμβριανών, της ανθρωποσφαγής που ξεκίνησε η Αριστερά -και συγκεκριμένα το ΚΚΕ-, με στόχο να καταλάβει την εξουσία στη μετακατοχική Ελλάδα. Οποιος ασχοληθεί με αυτό το γεγονός σοβαρά και διαβάσει τις πρωτογενείς πηγές (αναφορές της Αστυνομίας, ιατροδικαστικές εκθέσεις, πρακτικά δικών που ακολούθησαν) θα απορήσει. Οσοι έπραξαν αυτά τα ανείπωτα αίσχη ήταν Ελληνες; Ηταν άνθρωποι; Δεν υπάρχουν εύκολες απαντήσεις σε αυτό.

Τα ανοσιουργήματα, τα βασανιστήρια, οι μαζικές εκτελέσεις, οι βιασμοί, οι ακρωτηριασμοί που φέρουν την υπογραφή της Αριστεράς δύσκολα θα μπορούσαν να περιληφθούν ακόμα και σε αμερικανική ταινία φρίκης. Ακριβώς την εποχή που η πατρίδα μας είχε την ευκαιρία να δρέψει τους καρπούς των αγώνων της στο πλευρό των νικητών, ένας κομματικός όχλος αφιονισμένων ανθελλήνων βύθιζε την πρωτεύουσα της χώρας μας στο αίμα και στον τρόμο.

Ευτυχώς, οι εθνικές δυνάμεις και ο ένδοξος ελληνικός στρατός συνέτριψαν τους κομμουνιστές στον επόμενο γύρο της αναμέτρησης (1946-1949) και η Ελλάδα δεν βίωσε μια πεντηκονταετία στυγνής κομμουνιστικής δικτατορίας, πείνας και σκοταδισμού.

Ωστόσο, το κακό της υπόθεσης είναι ότι το σύνολο του αριστερού πολιτικού φάσματος, τουλάχιστον σε στελεχικό επίπεδο, αντί να ζητήσει συγγνώμη από το έθνος και τους συγγενείς των θυμάτων του, επιχαίρει για τις ημέρες των σφαγών. Ανακυκλώνει το μίσος του με εκδηλώσεις, ομιλίες, ημερίδες, εκδόσεις κ.ά.

Το μίσος, καθώς φαίνεται, είναι τρόπος ζωής για αυτούς τους ανθρώπους και ο αρνητισμός αποτελεί το βασικό συστατικό της καθημερινότητάς τους. Και σήμερα, εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κάθε αμερόληπτος παρατηρητής ότι οι μη Αριστεροί δεν θεωρούνται καν… άνθρωποι από τους ιδεολογικούς κληρονόμους των εγκλημάτων του ΚΚΕ.

Ενώ κόπτονται και ωρύονται για τα δικαιώματα των ομοφρόνων τους, οι οποίοι συνήθως αναμειγνύονται σε υποθέσεις ενόπλων ληστειών και δολοφονιών με πολιτικό «φερετζέ», ουδέποτε έπραξαν ή είπαν κάτι ουσιαστικό για τα θύματα που σκορπίζουν στο διάβα τους.

Η αμετανόητη Αριστερά θέλει να επαναλάβει τα Δεκεμβριανά στην πρώτη ευκαιρία!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα