Οι ΜΚΟ είναι επικίνδυνες!

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ άμα το πέρας της συναντήσεώς του με τον πρόεδρο της Αρμενίας, σχολίασε όσα έλαβαν χώρα στα σύνορα με τα Σκόπια με πρόσφυγες και μετανάστες. Οι τελευταίοι διάβασαν φυλλάδιο που διανεμήθηκε από ΜΚΟ, το οποίο τους καλούσε είτε να παραμείνουν στην Ειδομένη είτε να αποπειραθούν να διαβούν τα σύνορα με τα Σκόπια. Τα αποτελέσματα αυτής της δόλιας ενέργειας είναι γνωστά και θλιβερά.

Ο κ. Τσίπρας απηύθυνε έκκληση στους πρόσφυγες και τους μετανάστες να μην πιστεύουν την παραπληροφόρηση, αλλά και στις ΜΚΟ να μην την επιτρέπουν!

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί κάτι παράταιρο: Ο πρωθυπουργός -ο οποίος ορθά χαρακτήρισε την παραπληροφόρηση από ορισμένες ΜΚΟ «εγκληματική συμπεριφορά»- δεν μπορεί την ίδια στιγμή να απευθύνει «έκκληση» σε όσους εγκληματούν και θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια και τις ζωές προσφύγων και λαθρομεταναστών.

Στην Ελλάδα υπάρχει κράτος (τουλάχιστον οι πολίτες υπερφορολογούνται για να συνεχίσει να υπάρχει) και άπαντες οφείλουν υπακοή στους νόμους. Οι πρωθυπουργοί δεν απευθύνουν εκκλήσεις συμμορφώσεως με τον νόμο, διότι αυτό μπορεί κάλλιστα να εκληφθεί ως ένδειξη αδυναμίας και απώλειας ελέγχου απ’ όλους όσοι επιβουλεύονται τη χώρα.

Οι ΜΚΟ δεν δύνανται -και δεν πρέπει να τους επιτραπεί ούτε για ένα δευτερόλεπτο- να υποκαταστήσουν το ελληνικό κράτος και να αναλαμβάνουν καθήκοντα και εξουσίες που έχουν η Αστυνομία, οι Ενοπλες Δυνάμεις και οι υπηρεσίες των υπουργείων. Ούτε, φυσικά, πρέπει να τους δοθεί το εξωφρενικό προνόμιο να διαχειρίζονται κονδύλια που αφορούν τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Ουδείς Ελλην πολίτης έχει ψηφίσει κάποια ΜΚΟ για να τον… κυβερνά και για να διαχειρίζεται κονδύλια που θα χρεώνονται στο κράτος μας.

Επίσης, πρέπει πάση θυσία να καταγραφούν όλες αυτές οι οργανώσεις και να εξεταστεί το ποιόν όσων τις στελεχώνουν. Είναι προκλητική η εικόνα ορισμένων μελών τους, που συμπεριφέρονται σαν «αφεντικά» στην πατρίδα μας, και ύποπτος ο ρόλος κάποιων άλλων.

Η αυθαιρεσία τους πρέπει να σταματήσει άμεσα!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα